Да, влюбихме се искрено в тези модели боти

Горещите предложения на Stillo ни предизвикват да очакваме студените дни от годината с особено нетърпение.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 05 ноември 2022

Въпреки че суровата част от есента сякаш все още не се е сетила за нас, отдавна сме в съответния mood и в главата ни се въртят стотици идеи за аутфити с красиви дамски боти.

Благодарение на скорошните (и не чак толкова скорошни) промени в модната индустрия, вече може да ги носим навсякъде - в офиса, навън, на коктейл, дори вкъщи - комбинирайки стилове и материи така, че да изглеждаме шик, но и в крак с тенденциите.

сдфгб

Докато разглеждаме пак и пак, и пак street кадрите от Седмицата на модата, Stillo ни показват, че не съществува аутфит, който не може да пренесем IRL с въображение, смелост и правилната гледна точка.

Истината обаче е, че има няколко модела боти, които наистина е "задължително" - повтаряме, "задължително" да притежавате, ако искате  краката и личните ви fashion възприятия да оцелеят през студените месеци.

Нашият съвет е да разполагате с 2-3 базови предложения и още толкова отличаващи се, за да събирате погледи в зависимост от настроението и цялостния ви стайлинг. Започваме с бежовото, което винаги е "новото черно" на сезона...

фжгбхн

ЕЛЕГАНТНОСТ

Тези толкова-Джаки-Кенеди боти с катарами и крокодилски принт ще придадат едновременно екстравагантност и нежност на поводите, в които се сетите за 60-те.

Дължината ще запази крака ви сух и топъл, а вие спокойно може да вкарате панталона или клина в тях, за да покажете пълната им красота. 

Бонус тук са леко правоъгълната форма на пръстите отпред и дебелия ток, характерни за онова десетилетие. Разбира се, моделът се предлага и в черно.

дцфжгбн

MUST-HAVE

Няма как да не обърнем внимание на тези остри, но удобни като чорап боти, които Кортни, Ким, Кендал, Риана и Карди Би направиха must-have за сезона.

Достатъчно високи са, за да изглеждате женствено, но същевременно токът е достатъчно дебел, ако се налага да приключите задачите за деня бързо и с финес.

Приятелите ни от Stillo знаят, че обувките не трябва да бъдат скучни. Затова дори този "базов" модел е направен от стреч лак. Тези, които вече го имат в бежов цвят, могат да се насочат към другите най-важни цветове за годината - розово и зелено. All eyes on me!

фжгбн

BAD GIRL

За моментите, когато искаме да сме просто грънч с огромен черен oversized блейзър.

Няма значение дали черната кожа ще е с дебел ток, или с метален синджир. Независимо кой модел изберете, това ще са най-удобните ви и съчетаващи се с почти всичко боти. А и нека не забравяме, че високата платформа държи далеч от снега. Сещате се, ако не го понасяте...

фжгбхн

ИСТИНСКИ КОМФОРТ

Уикендите, определени за разходка в гората с цялото семейство, наистина изискват ниски бежови боти с плетен чорап и грайферно ходило.

Цветът им ни вкарва отново в графата "тренд", а дебелият грайфер помага да си проправяме път между падналите листа, без да мислим в кой момент гравитацията ще победи и ще се озовем на земята.

Stillo може да откриете на ул. "Пиротска" №3,  ул. "Пиротска" №9 и ул. "Граф Игнатиев" №9 в София, както и онлайн. Всички поръчки имат 30 дни гаранция, както и опция за тест преди плащане.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA