H&M разгръща празничната магия с Brasserie Hennes

Клои Севини и Anderson Paak блестят ярко в иначе бляскавата фиеста на любимия бранд.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 ноември 2022

Фотография: H&M

Не знаем за вас, но ние сме готови да се присъединим към вълшебния зимен свят на H&M и Brasserie Hennes, който се превръща в диско снежен пейзаж за празничния сезон от годината. Той е уютен, привлекателен и изпълнен с вълнение, а актрисата Клои Севини и музикантът Anderson Paak блестят ярко, носейки новата колекция на бранда.

H&M

"Внасяме специален блясък за предстоящите празници със зашеметяваща колекция, която улавя светлината и приветства всички. Развълнувани сме за празниците и да продължим Brasserie Hennes", казва Ан-Софи Йохансон, творчески съветник на H&M.

Всички модели есен/зима 2022 блестят, изпълнени със стил, увереност и неустоими цветове и текстури. Носейки посланието "открийте празничната магия" и заредени с изтънченост, актуалните предложения на любимия бранд включват нежно розов костюм, розова блестяща рокля с дълги ръкави, черна рокля с ресни с елементи от пайети и сребриста рокля с високо деколте и пайети. Черната рокля с ръбове, тъмносинята мини рокля с пайети, повдигнатият изрязан пуловер с деколте и сетът с ресни играят ролята на допълнителни акценти, а аксесоарите са изящни - ослепителни украшения за глава с кристали, смели розови обеци с кристали и сутиен с бляскава драперия. Всички те жадуват за светлината на прожекторите. Блестящите токчета на платформи, черните ботуши с ток над коляното и бонбонено розовите обувки се вписват идеално към останалите модели.

H&M

H&M

Режисирана от Бардия Зейнали, тази кампания е втора глава от вселената на Brasserie Hennes с участието на Anderson Paak и Клои Севини, заедно с моделите Палома Елсесър, Джил Кортлев, Адут Акеш, Джорджан Барет и др.

"За мен беше удоволствие да работя с тези прекрасни жени, специално за кампанията на H&M. Това да танцуваш и да се смееш, обграден от зимна страна на чудесата, е страхотно усещане", казва самата Клои Севини.

H&M

"Прекарах си страхотно, работейки с H&M и невероятния актьорски състав в магическия зимен свят на Brasserie Hennes. Живей си живота и го празнувай истински с хората около теб, особено по това време на годината. Тази кампания ме зареди с празнично настроение", довършва Anderson Paak.

Няма как да не се съгласим. Просто не съществува такъв вариант. Не и на тази планета.

Част от колекцията вече е налична в магазините и онлайн на hm.com.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA