Избрахте ли аутфита си за новогодишната нощ?

Представяме ви ръководство за новогодишно облекло: от елегантни костюми до макси рокли с пайети.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 26 декември 2022

Всички дами знаем, че една от най-важните ни визии за годината е тази за новогодишната нощ. Някои мислят какво ще облекат със седмици, други оставят това на последния момент, но всички искаме да сме стилни, да блестим и да се открояваме.

Аутфитът зависи от две неща. Първо, от това в какво настроение сте - да носите рокля на воали, стилен костюм или дънки с красиво бюстие. И второ, къде ще празнувате - в домашна обстановка или в заведение.
 
Ето и нашите предложения за новогодишен аутфит, в които вярваме, че ще намерите вдъхновение.

ЕЛЕГАНТЕН КОСТЮМ

Ако сте решили да посрещнете 2023г. с костюм, то го направете както трябва. Намерете модел от плат, подходящ за парти – брокатът, сатенът и жакардът имат силен и открояващ се блясък. Освен това, падат тежко и дават тази женственост и елегантност, която изисква повода.

Разбира се, помислете какво искате да носите отдолу, ако изобщо искате да носите нещо, защото ако питате нас, красотата на този аутфит е, когато е цял.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: SO 90’S ПАРТИ ВИЗИИ, КОИТО ОБОЖАВАМЕ

РОКЛЯ С ПАЙЕТИ

Пайетите може да ви звучат като най-баналният избор за сезона, но все пак може да изберете свеж модел, който да ви откроява на дансинга. Всичко зависи от цвета и кройката на вашата рокля.

Тази година нюансите в зелено, жълто и лилаво доминираха на модните подиуми, така че червено, черно и бяло не са единственият ви избор. 

МЕТАЛИЧЕСКА РОКЛЯ

Да, всички обичаме пайети. Но отвъд тях, има много други начини да блестите в новогодишната нощ.

Наскоро роклите в металически оттенъци станаха страшно популярни. Не можем да отречем, че Paco Rabanne даде старта на тази тенденция, но звезди като Джиджи Хадид и Бионсе я затвърдиха.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРОСТО ПОГЛЕДНЕТЕ ПРОЗРАЧНАТА РОКЛЯ НА БИОНСЕ...

РОКЛЯ С ПЕРА

Истина е, че малката черна рокля никога не е демоде, особено за такъв повод. Така, че независимо дали ще посрещнете 1ви януари в заведение или вкъщи, един от най-бюджетните начини да обновите старата си черна рокля, с която сте била на какви ли не събития е като добавите пера по ръкавите. О, да!

Разбира се, може да добавите красив чорапогащник на фигури, за да разчупите още повече визията си.

РОКЛЯ С ВОАЛИ

Ако искате да се чувствате като принцеса, а новогодишната вечер е вашата приказка, то задължително изберете рокля с воали. Не се шегуваме като казваме, че въздействат моментално на всички около вас и със сигурност ще си спечелите няколко безплатни коктейла или поне най-добрата маса. 

Тази рокля е добре да бъде къса, за да има баланс между обема на горната и долната част от тялото ви, доколкото за плата - изберете тюл, за кралска и категорична визия.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЛЕДНИТЕ ПОДАРЪЦИ, С КОИТО НЯМА КАК ДА СБЪРКАТЕ

НЕОН И ДЕНИМ

Започнете с нещо ново още в навечерието на новата година като замените традиционните тъмни и познати нюанси с неонови и ярки цветове.

Тук правилото „колкото по-ярко, толкова по-добре" важи с пълна силна и какво по-хубаво да започнете така 2023 г.?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA