Новата колекция на MARELLA е за жените, които познават себе си

Всички модели са различни и изненадващи, а усещането за лято буквално е зад ъгъла.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 април 2023

Предложение, което се движи в рамките на и отвъд тенденциите, далеч от диктати и дрескодове, близо до жените, които познават себе си и това, което ги кара да се чувстват спокойни. Всичко това откриваме в колекция пролет/лято 2023 на MARELLA.

Екипът на бранда винаги е вярвал в жените, в тяхната сила и свобода, в унисон с манифестиращото послание на марката #inwomenwetrust. Елегантността никога не е натрапчива, а е естествено състояние. Подходът към модата е поетичен и радостен. Всяка жена е уникална, но никога същата, винаги различна според повода и моментите на деня.

Marella

Затова и пролетта носи мечтателно настроение - онова, което съжителства с дръзкия поглед към живота. Дневните визии са удобни, но винаги стилни, а вечер жената MARELLA се превръща в дива, благодарение на изтънчени облекла и изискани цветови комбинации.

Marella

Блейзърът се откроява като елемент, подчертаващ идентичността на марката. Застъпен е както в цялата колекция пролет/лято 2023, така и в рамките на емблематичния проект MARELLA ART. 365, олицетворение на съвременен и вечен блясък, минималистичен, но далеч от всякакво подценяване. Изискан дизайн, всесезонни материи, абсолютната привлекателност на черно и бяло, съчетано с оптичен принт, семпли и винаги елегантни съставки, гарантиращи вечен шик без усилия.

Лятото е триумфът на моментите, които трябва да се изживеят на открито, сред мечтани пътувания и колекции. Момент да изградим многофункционален и лек гардероб, поддържащ всяко настроение и повод.

Marella

Колекцията е вдъхновена от Ибиса и нейните средиземноморски пейзажи. Това обяснява защо е пълна с топла светлина и пропита с модерна женственост. Топли цветове, леки и ефирни и в същото време разкошни материи, фантастични мотиви като бродерии и флорални десени съставляват ярката фреска на един сезон, който не се поддава на определение и всеки път е нов и изненадващ, като жената, която го носи.

Открийте колекция пролет/лято 2023 на MARELLA в Сердика Център и на shop.mdl.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA