Модни аксесоари за есента: какво да имате в гардероба си

Заиграйте се със стила си, за да постигнете завършеност във визията си.

Ася Иванова
Ася Иванова 12 октомври 2023

Лятото си тръгна триумфално и докато хладните вечери се настаняват трайно в ежедневието ни, неизменно се сещаме, че е време да подменим не само гардероба си, но и принадлежащите към него аксесоари.

И така, нека започне поредната забавна игра на комбиниране на тоалета с подходящи бижута, очила, обувки и задължителната чанта.

УДОБСТВОТО ПРЕДИ ВСИЧКО

Най-любимата ни комбинация в прехода между лятото към есента, е съчетанието на летни тоалети, които моментално се превръщат в есенна одисея с подходящите акценти. В случая може да заложите на обемна жилетка и удобни кецове. Защото нека си признаем, няма нищо по-удобно от кецовете. И във всеки гардероб има по един чифт бели такива, които пасват перфектно както на роклите с флорални мотиви, които сме обличали през горещите летни дни, така и на дънките с тениска, така актуални през есенния сезон. Ако все пак е време да замените старите спортни обувки с нови, може да заложите на любимите ни бели converse кецове на modivo.bg. Ако не сте почитатели на белия цвят, смело хванете един чифт черни обувки, които също ще стоят перфектно с всяко облекло.

кецове

ЕФЕКТНА ВИЗИЯ

Дори да предпочитате семплото облекло за своето ежедневие, този сезон няма как да минете без задължителните бижута, които ще ви направят неотразими и ще ви отличат в тълпата. Този сезон се откроява с обемни гривни и многослойни огърлици. Модните стилисти обаче с категорични, всичко трябва да е метално. И все пак, внимавайте да не прекалите. Ако например, изберете цветна рокля с нещо връхно, заложете на нещо деликатно, докато по-семплите тоалети предразполагат да се развихрите и да сложите няколко ефектни фини колиета.

бижута

ЗАВЪРШЕНОСТ

Нито едно облекло не е напълно завършено без стилна чанта, така че в търсенето на перфектната, с която да носите нещата си, попаднахме на малка чанта Guess. В тези все още сравнително топли есенни вечери, когато излизате с приятели и всичко, от което имате нужда е вашата лична карта, кредитна карта и гланц за устни, тази чанта е всичко, от което се нуждаете. Ако все пак сте от дамите, които предпочитат да са стилни в ежедневието си,  MODIVO има голям избор от аксесоари, които ще паснат на вашата визия. Без значение дали предпочитате раница или дамска чанта, която да побере целия арсенал от вещи, необходими за  работното ви ежедневие, сме сигурно, че ще откриете перфектния аксесоар за вас.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA