Beauty правилата на Нина Добрев

Българската любимка в Холивуд разкрива своите малки тайни, за да се чувстваме и изглеждаме добре.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 декември 2019

Носете малко грим. "Слагам възможно най-малко грим в свободното си време. Ако искам да направя нещо различно, най-често се спирам на котешко око. В останалите случаи, просто малко спирала и съм готова."

Грижете се за кожата на лицето си. "Имам наистина суха кожа, затова винаги я хидратирам. Използвам скраб за тяло, а слънцезащитният лосион е задължителен. Хубаво е да прикриваме торбичките под очите, защото често се случва да не спим толкова, колкото ни се иска, но ако има нещо, което спазвам всеки ден, това е да мия лицето си веднага след като съм се прибрала вкъщи и да сваля грима си възможно най-скоро."

1

Не мийте косата си всеки ден. "Измивам я три пъти седмично и не пропускам да я омекотя с маска на MoroccanOil или някакъв продукт с високо съдържание на кератин."

Йога и още йога. "Практикувам йога три или четири пъти седмично, това е моето бягство от реалността. Мога да бъда инструктор, въпреки че нямам сертификат, бих могла да се справя. Страхотно е!"

Балансирайте храненията си. "Опитвам се да се храня здравословно. Обичам смутита, наслаждавам се и на закуска с мюсли, защото ми напомня на детството. Това обаче не означава, че шоколадът и тортата не ме правят щастлива."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA