Тайните за красота на Ева Лонгория

Актрисата споделя всички свои малки тайни, които ѝ помагат да изглежда естествено млада и красива.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 декември 2019

Ако за първи път виждате Ева Лонгория (а това е доста малко вероятно), трудно бихте могли да предположите, че тя е на 44 години. Актрисата е запазила своето младежко излъчване и във всеки един момент изглежда повече от прекрасно. Именно това е причината да смятаме, че е дошло времето да откраднем нейните малки красиви тайни.

„Хората мислят, че ключът към това да изглеждаш по-млад, е гримът. Напротив, грижата за кожата е. Ако нямаш хубава и здрава кожа, прилагането на грим само ще те направи видимо по-възрастен и нещата ще изглеждат още по-зле", разказва Габриел от „Отчаяни съпруги".

Ева споделя, че в ежедневието си не прекалява с грима, а особено с малкия Сантяго до себе си, има нужда от нещо бързо и ефективно, когато става дума за skin care.

„Нямам време да прилагам 10 различни продукта. Обикновено слагам малко спирала и съм готова. Винаги целувам бебето, така че не нося червило, а ако реша да сложа, винаги трябва да избирам такова с дълготраен ефект".

00

Актрисата и активист разкрива, че слънцезащитата е от изключително голямо значение, затова винаги препоръчва да нанасяме върху лицето си подходящите продукти, дори фон дьо тенът, който се използва да има SPF фактор.

„Майка ми винаги е била много стриктна по отношение на слънцезащитата. Винаги ми казваше: „Кожата, за която се грижиш в 20-те си години, е тази, която ще имаш в 40-те."

 Лонгория има специален съвет към всички, които боядисват косата си твърде често, защото самата тя го прави на всеки две седмици: „Завържете предната част на косата си и я сложете отзад за около час. Когато пуснете кичурите, ще имате естествени, много красиви и вълнисти къдрици."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA