Кейт Хъдсън обича коктейли, прави филми и тренира поне три пъти седмично

"Смятам, че всичко е в правилното количество и това да бъдеш достатъчно съзнателен в изборите, които правиш за тялото си."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 януари 2020

Когато всички хора решиха да намалят въглехидратите, Кейт Хъдсън постна снимка с доста добре изглеждащ пай. Когато всички решиха да пробват въздържанието от алкохол за цял месец (още познат като „Dry January" – бел.ред.), тя лансира собствена линия водка. „Обичам коктейли. Не съм екстремист. Смятам, че всичко е в правилното количество и това да бъдеш достатъчно съзнателен в изборите, които правиш за тялото си", разкрива актрисата, „Всеки има периоди в живота си, когато му се иска да стане и да изяде всичко вредно, а после се върне към нормалния си ритъм на живот."

„Мисля, че поставянето на цели може да бъде наистина страхотно, но това в никакъв случай не означава, че трябва да останеш вглъбен в списък с десетки неща, които да направиш"

Кейт е работеща майка и баланса между работните ангажименти и трите ѝ деца понякога може да бъде доста трудна задача, с която да се справи в рамките на 24 часа. Въпреки това, тя споделя, че тренира поне три пъти седмично, като предпочита пилатес, кардио упражнения и най-вече йогата. „Мисля, че поставянето на цели може да бъде наистина страхотно. Може да е диета, това да облечеш нов цвят, да се свържеш с приключенската си страна, но в никакъв случай да останеш вглъбен в списък с десетки неща, които да направиш", казва Кейт в свое скорошно интервю, когато бива попитана за своите новогодишни обещания. Какво да очакваме през новата година от нея? „2020 ще бъде една много креативна година, ще се отдам на правенето на филми. Доскоро се занимавах главно с бизнес, затова тази година ще променя плана."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA