Бюти рутината на Диляна Попова

Всеки път се питам – как е възможно да изглежда сякаш времето за нея е спряло. Диляна Попова е името, което се появява веднага в съзнанието ни, когато говорим за най-красивите българки. Наясно сме, че гените са 25% от визията ни. Останалото е плод на усилия за поддържане на здравето и красотата. Какво включва ежедневната грижа за красотата на най-известния български модел, разказа пред Grazia самата Диляна.

Ние сме това, с което се храним. Как се храниш ти? 

От почти 20 години не ям месо, но ям риба. Но всеки ден ям и много плодове и зеленчуци. Млечните съм ограничила до минимума. Но пия много вода, също и билков чай.

Food

Успяваш ли да спазваш специален хранителен режим, ако се наложи? 

Аз не, Асен има воля за това.

А останалите вкъщи? Сама ли държиш фронта със здравословното хранене?

Всички вкъщи ядем едно и също с изключение на месото и добавките. Така че ми е съвсем лесно да готвя.

Не се получава само с хранене, трябва и спорт. Колко пъти седмично спортуваш и какво?

От години тренировките ми са почти едни и същи. Ходя на фитнес три пъти седмично и се занимавам с треньор - Димо Атанасов. Той е с мен вече 11 години.

Gu

Страхуваш ли се от остаряването?

Понякога да. Мисля, че ще има момент, в който ще се наложи да го приема и да се чувствам щастлива с това! Но все още не усещам да се приближава този момент. 

Превенцията е най-добрата защита в грижата за кожата. Как се грижиш за твоята?

Внимавам да използвам качествена козметика, правя си масажи редовно, приемам добавки колаген и сутрин мия лицето си със студена вода. Това са основните стъпки, които не пропускам.

И все пак годините водят със себе си и нуждата от допълнителни грижи – имам предвид козметични процедури. На кои се доверяваш? 

Освен от стимулация на лицевите мускули, до момента доказан ефект забелязвам от процедури с Ендосфера (бел. авт. процедура за лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението на тялото, която има моделиращ и тонизиращ ефект). 

A

Трудно можем да си представим днес човек, който не приема добавки – ти правиш ли го? 

Аз взимам добавки според липсите, които усещам. Последните месеци това са Витамин С, BioCell Collagen и В12. Знам, че е трудно само с храната да си набавя колагена, а той е сред най-важните условия за красива кожа. И понеже растенията не съдържат колаген, важно е той да бъде от животински произход, за да може да се абсорбира добре от организма. Такъв е BioCell Collagen. Приемът на колаген помага да се забави целия процес на стареенето на клетките – с възрастта те губят водата си. Аз пия много вода, но това само не е достаъчно, за да остане кожата стегната и свежа. BioCell Collagen всъщност помага за синтеза на колаген, който е условие кожата да изглежда млада – стегната и хидратирана. Две капсули дневно са дозата ми за „разхубавяване". 

Диляна

Ако има нещо, което никога не пропуксаш в бюти рутината си, кое е то?

Студената вода!

BioCell Collagen може да закупите от сайта www.revita.bg

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA