Всички beauty тайни на Ирина Шейк

Супермоделът следва точно тези прости тайни за красота в ежедневието си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 октомври 2020

Ирина Шейк е жена, на която трудно може да подражавате. Простата причина това да е абсолютна истина се крие в нейната енигматичност, уверено съчетана със сексапила и убийственият поглед, който често пленява. 

Без повече излишни приказки, споделяме тайните за красота на Ирина, която може да разбира естетиката по различен начин, но въпреки това има няколко неща, които са част от нейния ежедневен beauty арсенал.

АРОМАТЪТ: "Трябва да откриете правилният парфюм. Винаги казвам, че е много важно да не позволя на аромата да ме надвие. Мразя силните парфюми, които оставят облак след човека. Лек аромат с мед, круша и жасмин и цветя е секси, страхотен вариант."

5

ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА: "Измивам лицето си два пъти на ден с вода - сутрин и вечер. Винаги опитвам нещо ново, защото вярвам, че ако се придържате към едно измиване и едно нанасяне на хидратиращ крем, кожата ви ще стане суха или мазна. Обичам слънцето, дори през зимата, затова използвам слънцезащитен крем на прах, който купувам от Amazon."

ГРИМЪТ: "За дневен грим слагам малко коректор, но без фон дьо тен. Харесвам и кокосовият хайлайтър на Marc Jacobs. Не е нужно да използвате много грим, за да изградите съвършения си външен вид."

577

МАЛКА BEAUTY ТАЙНА: "Когато лицето ви е подуто или не сте спали достатъчно, вземете кубче лед с краставица или лайка и го сложете около очите, челото и врата си. След минути ще забележите блясъка."

ТРЕНИРОВКИТЕ: "Когато пътувате много, просто е трудно да тренирате. Ако се чувствате уморени, можете да се разтегнете у дома. Наистина ви помага да се свържете с тялото и ума си. Когато съм в Ню Йорк, правя пилатес в хотела."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA