Beauty законите на студеното време

Зимата очаква своята грандиозна поява с нетърпение, затова е добре да бъдем подготвени.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 ноември 2020

Каквото и да е отношението ви към зимния сезон, ще го посрещнем само след няколко седмици. Времето навън пък упорито се опитва да ни напомни този факт, така че е време да извадим специалния beauty арсенал. В студените дни е важно да си припомним точно онези неща, които винаги повтаряме, но често забравяме. 

57

Станете приятели с маската за коса. Особено важно е да го направите през по-студените месеци на годината, тъй като състоянието и вида на косата ви могат да се променят за отрицателно време. Рязката промяна в метеорологичните условия може да доведе до изсъхване, особено ако прилагате топлинна обработка и веднага след това излезете навън. Маските за коса са най-доброто решение, затова имаме и няколко, които препоръчваме да видите още сега.

3 ДОМАШНИ МАСКИ ЗА КОСА, КОИТО НАИСТИНА РАБОТЯТ

58

Увеличете консумацията на вода. Добре е да я поддържате през цялата година, но най-вече през зимата. По простата причина, че ще хидратира кожата, заздрави емайла на зъбите, както и структурата на ноктите. Експертите препоръчват и да ЯДЕМ много вода. Да, консумацията на плодове и зеленчуци с богато съдържание на H2O е повече от задължителна след средата на ноември.

ПРОДУКТИТЕ С ВИТАМИН С ЗА ВАШИЯ КОЗМЕТИЧЕН АРСЕНАЛ

57

Не забравяйте лосионите за тяло. С настъпването на зимата често забравяме, че тялото ни продължава от врата надолу, най-вече заради многобройните пластове дрехи, които слагаме, за да се противопоставим на студеното време. Въздухът на закрито обаче е по-сух от този навън. Каквато и циркулация да има, тя не може да го замени, така че не прекалявайте с горещите душове и никога, никога не пренебрегвайте лосиона за тяло.

ЧЕТИРИТЕ ЗАКОНА НА УИКЕНДНИТЕ ТРЕНИРОВКИ

87

Важно е да масажирате лицето си. Казвали сме го много пъти, но ще се наложи да го направим още веднъж. Масажирайки лицето си, не само ще стимулирате топлината и кръвообращението, но ще се освободите от стреса, ще позволите на лицевите мускули да се отпуснат и ще накарате кожата ви да изглежда здрава и стегната. Перфектният вариант е да го правите вечер след топъл душ.

7 ПРИЧИНИ ДА МАСАЖИРАТЕ ЛИЦЕТО СИ ВСЕКИ ДЕН

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA