Да, кралското семейство има протокол за носене на парфюм

Знаем, че правилата са много (!!!), но това определено успя да ни изненада.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 декември 2020

Броят правила, които членовете на британското кралско семейство трябва да спазват, е извън нормалните разбирания за каквото и да било. От конкретния начин за поздрав с останалите, през ограниченото присъствие в социалните мрежи, та чак до това на какъв парфюм да залагат в ежедневието си. И понеже Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се превърнаха в буквален синоним на royals, обръщаме поглед именно към тях.

Според ароматни експерти във Великобритания, в ежедневието си двете са свободни да носят какъвто аромат пожелаят, но по време на ангажимент, който е част от кралския календар, правото им на избор не е толкова голямо. "Ароматът е много лично предпочитание и макар че човек може да се наслади на собствения си личен такъв, човекът, с когото се среща, може и да не го направи. Следователно при професионални ангажименти е малко вероятно да използват какъвто и да е аромат, без значение дали става дума за парфюм или ароматизирани кремове за тяло."

57

Следващият логичен въпрос, на който сме готови да отговорим, е какви са точно ароматните предпочитания на двете най-обсъждани дами в кралската фамилия (така де, под една или друга форма, Меган все още е част от нея). Кейт обожава парфюми с нотки на портокал, грейпфрут, лайм, босилек, люляк, водна лилия, ирис и мандарина, а докоснали се до нея някъде из Обединеното кралство коментират, че "тя ухае невероятно - на малина и плодове."

Личните предпочитания на Меган разбираме благодарение на нейното интернет присъствие в блога The Tig, където неведнъж коментира своя подход към красотата. Тя обича парфюми с градински чай, морска сол, калабрийски бергамот, жасмин и сандалово дърво.

57

А как самите вие да нанасяте парфюма си като кралски особи?

Напръскайте го само върху импулсните точки (китките и зад ушите) и никога върху плата на дрехите.

След като го приложите върху кожата си, не го втривайте допълнително. 

Никога не залагайте на силни и крещящи парфюми, защото шансът да се харесат на останалите е минимален.

Избирайте аромат, който сте пробвали лично върху кожата си и знаете, че го приема добре. Различните аромати ухаят по различен начин върху различните хора.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA