Зоуи Кравиц откри перфектното червено червило

Звездата от "Големите малки лъжи" представя първия си проект с YSL Beauty за тази година.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 януари 2021

Може да се каже, че в последните няколко години Зоуи Кравиц категорично успя да се превърне в една от онези икони на красотата, които големите beauty брандове искат да привлекат за горещите си рекламни кампании. Късметът обаче се усмихва на Yves Saint Laurent, които затвърдяват дългогодишното си партньорство със звездата от "Големите малки лъжи" за ексклузивна колекция от 8 нюанса червила, базирани на грандовете, оформили и вдъхновили Зоуи.

"Червилото е най-добрият съюзник на всяка жена, можете да превключвате настроенията и да изразявате различна версия на себе си само с един бърз жест", споделя тя в официално изявление. Вдъхновена от Ню Йорк, Париж, Лондон и Лос Анджелис, актрисата избира конкретни градове, значими за нейното детство и последващ съзнателен живот. "Исках да отведа всички на пътуване, което показва ключовите места в живота ми."

85

Нюансите Topanga Sunset, Midnight LA, NYC Jungle, Brooklyn Baby, Paris Stroll, Shoreditch Walk и London Sky се предлагат в блестящо сребърни опаковки, украсени с допълнителен блясък и емблематичното лого на YSL, които съдържат червила в различни нюанси на червено, с мека текстура и сатенено покритие.

Колекцията Rouge Pur Couture е създадена, за да задоволи всички типове кожа на хората, които търсят перфектния червен нюанс. Отдавна стигнахме до извода, че не трябва да се страхувате от него. Кравиц ви приканва да бъдете смели!

Фотография: YSL Beauty

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA