Истинска революция в избелването на зъби

Да, можем да имаме красиви бели зъби, без да изпитваме каквито и да било неприятни усещания.

Нова технология за клинично избелване на зъби ни дарява с бяла и искряща усмивка, без да изостря чувствителността на зъбите. Повече за иновацията разказва д-р Бранимир Кирилов - основател на клиника MEDICAL DENT и Dental Care Center.

Един от най-честите страхове, свързани с избелването на зъби, е болката и силната чувствителност след процедурата. Специалистите от Dental Care Center обещават, че ако изпитаме неприятно усещане след манипулацията, ще ни върнат парите за нея. На въпросите ни за новата процедура отговаря д-р Бранимир Кирилов.

57

Д-р Кирилов, отскоро в Dental Care Center можем да открием революционна нова технология за избелване в клинични условия, която ни гарантира желания резултат напълно безболезнено и безвредно за нашите зъби. Разкажете ни за нея.

Новата ни технология за избелване на зъбите е в крак със световните изисквания и е съобразена с всички стандарти за безопасност, не уврежда емайла на зъбите и не дразни венците. Ефективността ѝ не може да се сравни с нищо друго на пазара. Благодарение на нея, ще се радвате не само на искрящо бяла усмивка, но и го няма болезненото и неприятно усещане в първите часове след манипулацията. Отправям предизвикателство към всички, които искат да изпробват процедурата – ако след това изпитват дискомфорт, ние ще им върнем парите!

Какви видове избелване на зъбите съществуват?

Избелването на зъбите се прави по два начина – в клинични и в домашни условия. При клиничното избелване са необходими няколко посещения в зъболекарския кабинет. Когато говорим за домашно избелване, за 3 седмици всяка вечер в продължение на 2 часа се носят шини с гел за избелване. В каква степен ще бъде повлиян цветът на зъбите, зависи от структурата им, наследствените фактори и от диетата по време на избелването. Употребата на пигментни храни и напитки и тютюнопушенето са фактори, които намаляват ефекта. Ако не сме удовлетворени от постигнатия цвят, можем да повторим избелването след 2–3 месеца.

Как да запазим цвета, който сме постигнали и харесваме?

В домашни условия е необходимо на всеки 6 месеца да носим шините за около седмица в рамките на 2 часа. Ако говорим за клинично избелване, тогава за поддръжка е нужно едно посещение на 6 месеца.

Зависи ли крайният резултат от зъбите?

Крайният резултат зависи от броя избелвания, които правим. Доколко ще се промени цветът на зъбите, зависи и от това колко стриктен е пациентът в спазването на ограниченията по време на процедурите, но също така се определя и от изходния цвят.

Крие ли рискове избелването за зъбите, венците и изобщо за здравето на пациентите?

То е абсолютно безвредно, когато се прави от професионалист и с качествени материали. Избелващите пасти се използват по време на избелване, но не са подходящи за постоянна употреба. Те не избелват зъбите, а просто са доста по-абразивни от обикновените.

674

Има ли метод, чрез който да получим бяла усмивка завинаги?

Постоянно бяла усмивка, която не се променя в годините, може да получите, ако на зъбите се поставят фини керамични фасети. Освен че променят цвета на зъбите, те коригират и формата, както и някои малки несъвършенства в подреждането на зъбите. Мит е, че се чупят или падат. Ако това се случи, означава, че някой етап от процеса е пропуснат или сгрешен. Планирането е много важно, за да се прецени пътят, по който трябва да мине пациентът, за да получи това, което е мечтал.

През месец юни в Dental Care Center три процедури по клинично избелване, плюс подарък комплект за домашно избелване, са на специална промоционална цена. Повече може да разберете на www.dentalcare.bg и www.medicaldent.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA