Нов албум от Риана? Не, по-скоро нов парфюм

Изпълнителката на S&M не спира да ни дава по малко от себе си, макар все още да не говорим за музика.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 август 2021

Мечтали сме да бъдем пред Риана, зад Риана, до Риана, някъде с Риана, но не и да ухаем като Риана. В случай че вие сте, мечтата ви е напът да се сбъдне.

Fenty Beauty ще пусне първия си аромат Fenty Eau de Parfum съвсем скоро и типично за стила на певицата, той ще бъде напълно унисекс. Създаден за всеки, който се идентифицира с бранда на барбадоската дива.

"Това е нещото, което обичам най-много. Говорим за преживяване, спомен, капсулиран в аромат. Ухание, което никога няма да забравите", споделя Рири в официално изявление.

Сладкият и същевременно пикантен парфюм е вдъхновен от спомени и лични преживявания на изпълнителката, водещи от Бриджтаун до Грас, Франция. Именно в столицата на Барбадос носителката на "Грами" влиза уверено в света на ароматите, възползвайки се от знанията на майка си, която работи в козметичната индустрия.

Тази страст я отвежда до Грас, известен като "световната столица на парфюмите", за да работи заедно с парфюмиера на конгломерата LVMH и да създаде собствена парфюмна вода. "Спомням си, че се събудих, приготвих се, качих се на самолета, кацнах и отидох направо в градината. Там можеш да усетиш историята. Минаваш през нея и можеш да помиришеш всичко."

57

Финалният резултат е подчертан от нотки магнолия, мускус, мандарина, боровинка, българска роза, здравец и пачули, а Риана знае от самото начало, че иска бутилката да бъде кафява.

"Исках богат цвят, който наистина представлява всички полове от всички сфери на живота. Кафявото е любимият ми цвят. Кафявото е това, което съм. Кафявото е това, от което идвам. Исках нещо кафяво, но и прозрачно, за да може да видите течността и аромата", обяснява тя.

Парфюмната вода Fenty ще бъде налична на fentybeauty.com на 10 август 2021 г. и ще се предлага срещу 120 долара.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA