Риана изненада всички с новата си прическа

Изпълнителката на Good Girl Gone Bad се върна в 2009 г., когато късата ѝ коса бе нейна запазена марка.

Предвид факта, че Риана обича да напуска светлината на прожекторите, когато пожелае, всеки момент, в който папараците се доближават до нея, има склонността да се превърне в исторически такъв. 

Музикалната суперзвезда бе уловена вчера в Лос Анджелис с емблематична визия, струваща хиляди долари, и нейната стара-нова пикси прическа.

Рири избира tie-dye яке Dior за 22 000 долара, съчетано с бял топ от индийския бранд Hyein Seo и изработен по поръчка чифт зелени панталони от Chrome Hearts. Аксесоарите също не са за подценяване. Изпълнителката на Man Down носи бели слънчеви очила Versace, кехлибарени токчета от The Attico и колан от R13.

Може би не е редно да споменаваме и винтидж колието ѝ Eleuteri, което при всички положения струва повече от якето на френската модна къща.

57

С тази своя поява, Риана ни върна обратно в годините, когато промотираше третия си студиен албум "Good Girl Gone Bad" и бе с толкова къса коса.

Миналият месец барбадоската дива купи нова къща в Лос Анджелис, така че предполагаме все по-често ще бъде забелязвана там. По въпроса с музиката, тя разкри, че мисли да пусне нещо ново "скоро".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA