Риана отново намекна за нова музика, въпросът е КОГА

Не искаме да звучим нетърпеливи, но няма друг начин, когато наистина сме нетърпеливи.

Отдавна помолихме Риана да не спира музиката (сещате се какво имаме предвид), но от пет години тя просто не е пускала ново парче, с което да зарадва милионите си почитатели.

Въпреки този факт, барбадоската ни любимка не спира да чупи рекорди и официално се превърна в първата чернокожа жена, прекарала пет години в класацията Billboard 200 с последния си студиен проект - ANTI.

"Благодарна за хората в моя кръг. Поздравления за всички, които допринесоха за тази ера", споделя Рири в официалния си Instagram акаунт, намеквайки, че съвсем скоро може да изненада с блестящо музикално творение.

Първият коментар на фен под поста е "празнувай с пускането на нова песен", на който тя отговаря: "Мисля, че трябва скоро. Обаче само с 1, хаха".

В крайна сметка, перспективата да реализира парче изглежда оптимистично на фона на цял албум, какъвто тя обещава от доста време насам. Предполагаме, че с готварската книга, документалния филм и линията продукти за коса, трудно можеш да намериш време за музика. Така е, когато си най-скъпоплатената певица в света.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA