Риана е готова и със серия продукти за коса

Изпълнителката на S&M продължава да разширява своята beauty империя с всеки изминал ден.

През последните няколко години Риана доказа, че когато се захване с нещо, то неимоверно достига такъв завиден успех, че е трудно да откъснем поглед от нея, нищо, че не спира да ни залъгва с очакването за предстоящия си девети студиен албум.

След като партньорството на певицата с LVMH бе поставено на пауза, за да може всички членове на екипа да се фокусират върху Fenty Beauty и Fenty Skin, изглежда, че Рири е готова да продължи напред обширното си козметично семейство със серия продукти, посветени на грижата за косата.

Според източници, близки до изпълнителката, тя вече е подала заявка за регистриране на търговска марка Fenty Hair, която ще предлага артикули в различни продуктови категории, фокусирани върху цвета, оформянето на косата, нейното възстановяване и дори борбата с пърхота и другите проблеми. 

И макар към момента Рири да не е потвърдила информацията, с оглед на всички други знаменитости, които решиха да се хвърлят с главата напред в морето от beauty брандове, очакваме конкуренцията да бъде истински голяма. 

Междувременно, тя споделя, че музиката все още е първата ѝ голяма любов и иска да успокои всички, че не е пренебрегнала плановете си за музикална кариера. "Вероятно ще е по-скоро, отколкото феновете ми очакват, така че просто ще оставя нещата да се случат. Все още имам идеи, музиката продължава да е моето бебе." Най-дългоочакваното бебе, ако питате нас.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA