Лятото ухае на тези прекрасни аромати

Beauty редакторът на GRAZIA споделя ароматните фаворити за последните дни от любимия сезон.

Велина Василева
Велина Василева 25 август 2021

Фотография: Profimedia

Страст, любов, щастие... откриваме тези, а и още емоции, закодирани в нотките на най-новите парфюми. Сега е моментът да си създадете нови ароматни спомени!

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАПАЗЕТЕ ГРИМА СИ В ГОРЕЩИНИТЕ С ТЕЗИ 8 ДОСТЪПНИ ПРОДУКТА

57

В РИТЪМА НА ТАНЦА

Новото попълнение в линията Lady Million на Paco Rabanne – Lady Million Fabulous, е ароматът на парти момичетата, които мигновено привличат вниманието. Парфюмът е комбинация от сияйни, слънчеви нотки и бели цветя на ориенталска дървесна основа. Диамантеният флакон на Lady Million е „облечен" като за парти – в блестящо черно.

АРОМАТНА ИГРА

Какво е общото между ароматите Davidoff Cool Water и емблематичната видеоигра Street Fighter? На пръв поглед – нищо. Но всъщност те са създадени през 80-те, а през 2021 г. влизат в една необичайна колаборация. Davidoff Cool Water Street Fighter са два супер свежи аромата – мъжки и женски, които комбинират класически цитрусови и модерни подправъчни нотки. За всички геймъри – буквално и преносно.

57

ЖАЖДА ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ 

Синият цвят, символ на моретата, океаните, планините и небето, е вдъхновението на новия Explorer Ultra Blue на Montblanc. Мъжкият аромат умело преплита цитрусови, дървесни и морски акорди, за да нарисува портрета на един изследовател и любител на приключенията. Флаконът е решен в синьо и обвит в материал, наподобяващ кожа – стилно и различно решение.

СВЕЖЕСТ В ГОРЕЩИНАТА

Дизайнът на флакона на лимитираното лятно издание на култовия аромат на Calvin Klein – CK One Summer, е дело на световноизвестния творец Mishko. Той създава интересна симбиоза между сюрреалистични цветове, а думата Summer, изписана на задната част на флакона, е сякаш гледана през лятна мараня. Картонената опаковка на парфюма пък крие дизайнерски стикери, с които можете да персонализирате флакона. Самият CK One Summer комбинира няколко освежаващи нотки – лимон, ревен и праскова.

БЕЗ ГРАНИЦИ 

NO LIMIT$ PLEIN SUPER FRE$H на Philipp Plein е новото издание на превърналия се в абсолютен хит аромат NO LIMIT$. Символът на богатството според дизайнера и неговата едноименна марка – трилионната черна кредитна карта, този път е с леденосиньо стъкло. Екстравагантният мъжки аромат съчетава морски акорди с подправъчни, цитрусови и кожени нотки. Истинско въплъщение на лукса!

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЕТНИ ПРИЧЕСКИ ОТ ЛЮБИМИТЕ ИНФЛУЕНСЪРИ + ТОП ПРОДУКТИ

ПРЕЗ ПРИЗМАТА НА ЩАСТИЕТО

Тоалетната вода Irresistible на Givenchy обновява посланието за радост, отправено от парфюма, лансиран през миналата година. Като искрен смях нотките роза, ирис, черен касис, кедър и бял мускус ни заливат и вливат във вените ни чувството за истинско щастие. А призмата, символ на марката, е умело вплетена в дизайна на флакона.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA