Едно френско бягство с Esthederm

Ден на морето, приятна компания и много френски емоции – подари ни ги Esthederm!

Текст и фотография: Велина Василева

Френско бягство. Колко хубаво звучи, нали? И беше хубаво. За съжаление, пътуванията до Франция са трудно осъществими в условията на пандемия, но с креативност, желание и страст се получава. А повярвайте ми, бранд мениджърът на Esthederm в България Ирина Белчева притежава от всичко това по много. Плюс перфекционизъм до последния детайл. Само за два дни тя успя да пренесе мен и още няколко колеги журналисти и инфлуенсъри във френския дух на марката и да ни предаде онова чувство за joie de vivre.

Тръгнахме в средата на седмица, когато юни все още не се беше превърнал в топлия месец, който познаваме. И въпреки че през цялото време валеше, това нито за миг не помрачи настроението ни.

57

А защо френско бягство?

Защото Esthederm е френска марка, която е известна с деликатния си подход към кожата и нейните нужди. И в началото на лятото, което вече всички очакваме с нетърпение, започваме да мислим за слънцезащита. А това е един от продуктите, с които Esthederm са най-известни. Интересен факт е, че техните продукти не използват класическия SPF маркер, тъй като те вярват, че той не е достатъчен, за да предпази кожата от всички вредни влияния. Нужен е комплексен подход. Нужна е защита не просто от UVA и UVB лъчите, но и от останалата част от слънчевия спектър. Които, между другото, могат да бъдат също толкова опасни.

57

Ето, на слънцезащитното олио на марката пише, че е с висока защита . И това е всичко, което трябва да знаете – че сте максимално защитени. И като говоря за този продукт, няма как да пропусна да ви кажа, че той е разкошен. Лека, копринена текстура, която прави кожата невероятна. А бонус е, че може да се използва и върху косата, която често пренебрегваме на плажа, а не трябва.

57

La Vie Est Belle

Малката ни компания „акостира" на морето и по-точно в артистичния бутиков хотел в Лозенец – Villarte. Не се сещам за по-подходящо място, което да приюти малкото ни френско бягство. Още щом пристигнахме започнаха изненадите – прекрасни комплименти от марката в стаята, вкусна вечеря, приготвена от майстор готвачи, френска музика на живо, изискани вина... Получи й се на Ирина, получи им се на Esthederm да ни пренесат, макар и духовно, на френската ривиера.

И така с много спомени в главата, вече съм в София, заредена и готова за лятото с точната настройка, а и слънцезащита. Остава само облаците да се разсеят и температурите да се вдигнат.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA