Български производител продава по 100 шампоана на час

Продуктите на бранда Здраве Актив, произвеждан от Арома, са едни от най-обичаните от българските потребители.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 октомври 2021

Арома Козметикс продава по над 100 шампоана Здраве Актив на всеки час. Брандът е създаден преди 10 години, за да помогне на потребителите в борбата с пърхота, косопада и други дерматологични проблеми. Днес серията шампоани разполага с богато портфолио от 10 различни вида, всеки насочен към различен проблем на скалпа или косата.

За последното десетилетие Здраве Актив успя да се наложи като една от най-обичаните български марки за грижа за косата. Продуктите от серията държат челна позиция по продажби не само в България, но и други държави от Балканския полуостров, въпреки силната пазарна конкуренция от страна на голям брой чуждестранни марки. Здраве Актив не само се представя успешно в съревнование с големите международни концерни, но марката е изградила и наложила свой отличим стил и характер. Всеки от шампоаните на Здраве Актив има своя лична мисия в борбата срещу различни проблеми, свързани с грижата за косата и кожата на главата. Един от най-продаваните шампоани е Здраве Актив с хинин, който е ефективно решение в битката срещу косопада и пърхота. Шампоанът Здраве Актив с хума пък е високо ценен от потребителите, тъй като помага срещу мазен скалп със своите дълбокопочистващи съставки.

Български производител продава по 100 шампоана на час

„В Арома Козметикс работим за това, българските продукти да бъдат толкова качествени и ефективни, колкото и чуждестранните, а защо не и повече. Винаги сме се старали нашите иновации да бъдат с безкомпромисно качество, съчетано с добра цена и лоялно отношение към клиентите ни. Говорейки за качество и надеждност, с радост можем да заявим, че всеки от шампоаните в портфолиото на Здраве Актив е на 100% ефективен срещу пърхот. Днес сме устремени да предлагаме все по-добри продукти за нашите клиенти и да ги изненадваме с нови такива, съобразено с техните нужди и обратна връзка", сподели Александър Трифонов, бранд мениджър в Арома Козметикс.

Освен серията за грижа за косата, брандът Здраве предлага още серията Здраве Форте, Здраве Акне Стоп, Здраве Бебе Био – екосертифицираната марка на най-високо ниво ОРГАНИК и разбира се универсалните кремове Здраве. Последната серия е широкоизвестна със запомнящото се малко синьо бурканче, любимо на поколения българи. Добре познатият крем е един от най-емблематичните български продукти и лесно може да бъде намерен във всяко домакинство. Кремчето се продава със скорост от 4 бурканчета на минута или повече от 240 на час. Освен него в портфолиото на универсалните кремове Здраве са добавени и още няколко много успешни разновидности, всеки побеждаващ различен кожен проблем.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA