Lancome пуска колекция, вдъхновена от Emily in Paris

Парижкото ви Аз и дебитната ви карта току-що започнаха да крещят "Oui"! Oui! Oui!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 октомври 2021

Французойките са известни със своя специфичен поглед към красотата и живота. Само се сетете за "Emily in Paris".

Малко преди премиерата на втория сезон Netflix и Lancôme пускат лимитирана колаборация, вдъхновена от Града на любовта и героинята на Лили Колинс, която всъщност е дългогодишен посланик на марката.

Линията от седем елемента включва вече изпробвани грим продукти, такива за грижата за кожата и дори един аромат. Всички те биха могли да пристигнат в луксозен черен несесер със сърце и висулка на Айфеловата кула.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛИЛИ КОЛИНС ИМА КАКВО ДА КАЖЕ НА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ХАРЕСВАТ EMILY IN PARIS

"Това е първият път, в който Lancôme обединява сили с изключително популярно и супер вдъхновяващо Netflix шоу", споделя президентът на бранда в официално изявление. "С тази нова колекция Lancôme празнува парижкото joie de vivre и чара на "Emily in Paris". Това е перфектният начин да пресъздадем отличителната красота на френските момичета и да я интерпретираме вкъщи, където и да е това по света".

Лансирането на пазара ще бъде в края на ноември, а новият сезон, който започва на 22 декември, ще изследва как Емили се превръща в "гражданин на света". "Голяма част от шоуто гледа на всичко през различен обектив", разкрива Дарън Стар. "Емили ще има да направи няколко изненадващо трудни избора. Шоуто разказва толкова много за културата, която подкопава очакванията ѝ. Естествено, че нищо не е каквото изглежда. Винаги става въпрос за предизвикване на американския мироглед. Със сигурност имаме много завои по пътя и много места, които да посетим."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA