Първи поглед към втория сезон на "Emily In Paris"

Повече визии, повече Емили, повече ПАРИЖ.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 септември 2021

Фотография: Netflix

Само няколко часа, след като в офиса се заговорихме за втория сезон на "Emily In Paris", Netflix реши да пусне първите официални кадри от дългоочакваното продължение.

Не знаем дали е щастлива случайност или voice маркетинг на най-високо ниво, но откровено нямаме търпение отново да се отправим към Града на любовта, за да видим най-стилния и различен образ на Лили Колинс.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕКА ПОГОВОРИМ ЗА EMILY IN PARIS...

Изпълнителните продуценти обещават новите епизоди да се фокусират върху "любовния триъгълник на Емили с Габриел и приятелката му Камил", включвайки и нов потенциален обект на желанието. "Има много повече интриги в работата, във взаимоотношенията", коментира Дарън Стар. "Мисля, че тя ще задълбочи знанията си по френски и наистина ще се справи, защото опитва."

Втората инсталация на абсолютния guilty pleasure обещава много стилни (вижте аутфитите) и горещи (знаем, че Лукас Браво вече е всеобщ любимец) моменти, но ще покаже отблизо и културните различия между американците и французите.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛИЛИ КОЛИНС ИМА КАКВО ДА КАЖЕ НА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ХАРЕСВАТ EMILY IN PARIS

"Голяма част от шоуто гледа на всичко през различен обектив", казва още Стар. "Емили ще има да направи няколко изненадващо трудни избора. Шоуто разказва толкова много за културата, която подкопава очакванията ѝ. Естествено, че нищо не е както изглежда. Винаги става въпрос за предизвикване на американския мироглед. Със сигурност имаме много завои по пътя и много места, които да посетим."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA