Netflix реши: Емили се завръща в Париж за втори сезон

"Харесвам Париж, но не съм сигурна дали Париж харесва мен", споделя Емили в един от първите епизоди. Отговорът очевидно е "ДА"!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 ноември 2020

Наскоро стигнахме до извода, че дори да мразите последния Netflix феномен Emily in Paris, вълнуващото, секси и на моменти страшно нелепо бягство от реалността категорично успя да се превърне в guilty pleasure, който взриви интернет пространството.

857

Докато проправя пътя си към сърцето на всички във френския клон на маркетинг фирмата, в която работи, Емили (Лили Колинс) става главната героиня в приказка, изпълнена с много секс, кроасани, вино и драма.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

След като Лили Колинс изрази мнението си за хейтърите на продукцията, а зрителите се оказаха повече от обичайния брой такива, стрийминг платформата нямаше друг избор, освен да даде зелена светлина за втори сезон. Екипът на шоуто обяви големите новини със специално видео на каста и писмо от студената шефка Силви, която споделя, че "Емили ще удължи времето си в Париж, за продължи отношенията, които вече е създала" и за да може все пак да научи няколко думи на френски.

Изпълнителният продуцент Дарън Стар вече сподели своите планове за продължението. "Във втория сезон тя ще бъде гражданин на света. Ще бъде и истински жител на града. Там тя определено създаде живот", коментира създателят на "Сексът и градът".

47

"Емили има да направи няколко изненадващо трудни избора. Шоуто разказва толкова много за културата, която подкопава очакванията ѝ за това как стоят нещата", казва още той. "Естествено, че нищо не е както изглежда. Винаги става въпрос за предизвикване на американския ѝ мироглед. Със сигурност имаме много завои по пътя и много места, които да посетим."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA