Заличаването на стрии никога не е било по-лесно

Спрете да губите времето, което нямате. Решението на вечния проблем е на телефонен разговор разстояние.

10 ноември 2021

Нека не се лъжем. Поправете ни, ако грешим, но процентът на хора в света, които нямат стрии, е главоломно по-малък от възможността албум на Адел да не ни разчувства.

Факт е, че малките несъвършенства по тялото могат да повлияят на самочувствието дори на най-уверените персони, но вместо да седим и да се оплакваме, можем да предприемем реални действия. Нищо, че вероятно скоро няма да се разхождаме по някой топъл плаж. Грижата за самите нас е целогодишна и заслужава място на пиедестал.

57

Точно поради тази причина през ноември екипът на Hill Clinic предлага безплатна консултация при естетичен дерматолог, която ще покаже и обясни в подробности всички начини за заличаване на стрии по тялото. Най-хубавото е, че самите процедури за постигане на перфектния резултат са намалени с цели 20%!

С помощта на най-актуалните съвременни технологии и опита на специалистите, точно там ще получите шанс не само веднъж завинаги да се сбогувате със стриите, но и да придадете съвсем нов вид на кожата си. Без да се налага тя да е тънка, вяла или отпусната. Вече не.

Това може да се случи и чрез мезотерапия, при която се използват специално създадени продукти както за попълване, така и за подпомагане регенерацията на дермалния матрикс.

57

И макар това да звучи като нещо, което трудно бихте разбрали без помощта на няколко речника, наясно сте, че премахването на стрии е значително по-трудно, когато те не са от вчера и вече са придобили бял цвят. Не че имаме достатъчно свободно такова, но защо да губим повече време?

Вашата среща с дерматолог може да запазите на телефон 02 439 3131. Повече информация ще откриете на hillclinic.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: Profimedia, pexels.com 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA