Без повече извинения, когато става дума за грижа за кожата

Знаете ли, че мъжката кожа е средно 20% по-плътна от тази на жените и има свои собствени специфични нужди?

12 ноември 2021

Редица фактори могат да повлияят на хидратацията и чувстителността на кожата при мъжете. Лаборатории LIERAC обаче са доказан професионалист в грижата за тях още от 2006 г. и сега релансират своята иконична серия, за да помогнат на активните модерни мъже между 35 и 50 в грижата за външния им вид.

Екипът на LIERAC създава серия 3 в 1 - основни продукти за защита, подсилване и възстановяване на кожата от дневните агресори. Всичко това, благодарение на звездната активна съставка – екстракт от черно лале.

Разбира се, продуктите са с изцяло нова семпла и стилна визия. Ще ги откриете във FSC сгъваеми еко опаковки, без метално покритие.

85

Добро начало е душ гелът, който почиства, хидратира и оставя дълготрайно усещане за свежест. Формулата му е без сулфати и парабени, с доказано омекотяващо действие, а деликатните нотки на мандарина и лавандула в съчетание с други ароматни билки и кехлибар, разкриват елегантен, ободряващ мъжки аромат. Както казахме, звездата е екстрактът от черно лале, преминало многобройни биологични тестове в сертифицираните лаборатории на марката и което доказано подсилва, защитава и регенерира кожата.

85

Допълва го дезодоранта, който гарантира 48 часа защита от изпотяване и усещане за свежест. Формулата му е с 91% съставки с естествен произход и е подходяща за всеки тип кожа.

В серията ще откриете още: пяна за бръснене с фина и кремообразна текстура, балсам за след бръснене, но без аромат, енергизиращ хидратиращ гел и противостареещ флуид за околоочния контур. Иначе казано, грижата за мъжете никога не е била по-лесна и достъпна, и сигурно няма да бъде.

А и все пак коледните празници буквално са зад ъгъла. Повярвайте, няма как да сгрешите с LIERAC.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA