Любимите нови, но познати парфюми за него & нея

Предизвикваме ви да направите ароматен update.

Велина Василева
Велина Василева 28 октомври 2021

Тази есен се лансират нови версии на някои от най-любимите ни парфюми. Дали не е време да "актуализирате" своите фаворити? Определено да!

Scandal Pour Homme НА JEAN PAUL GAULTIER

Нека скандалът започне сега! Този страстен мъжки аромат е новото допълнение към дамския аромат със същото име. Очаква ви нокаутираща комбинация от нотки градински чай, мандарина, зърна тонка, ветивер и дървесина.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПОДРОБНИЯТ СПИСЪК С BEAUTY ПРОДУКТИ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

My Way Intense НА GIORGIO ARMANI

Тубероза абсолю от Индия е това, което превръща този аромат в интензивната, запомняща се и завладяваща сетивата нова версия на My Way, лансиран миналата година.

Bvlgari Man Terrae Essence НА BVLGARI

Ако животворната сила на земята можеше да се събере в един парфюм... Махнете „ако" и получавате Bvlgari Man Terrae Essence – новото дървесно и ветиверно ухание за мъже на Bvlgari Man.

L’Interdit Eau de Parfum Rouge НА GIVENCHY

Огън! Червеният акорд в новия L'Interdit буквално поглъща с топлината си оригиналния цветен букет на аромата и го прави още по-пристрастяващ.

Sauvage Elixir НА DIOR

Новият вариант на култовия мъжки аромат е съвършено олфактивно творение! Всяка нотка е прецизно подбрана, а резултатът е плътно ухание, което оставя без дъх. Най-вече жените!

ОЩЕ ОТ GRAZIA: JACQUEMUS ПОДГОТВЯ ПЪРВИЯ СИ АРОМАТ

The One Gold НА DOLCE&GABBANA

От марката си представят модерната женственост, обляна в злато и в цветните и плодови нотки на The One Gold. За двоен ефект комбинирайте с The One For Men Gold.

Voce Viva Intensa НА VALENTINO

Оригиналният аромат е подсилен с ново ехо на харизма и решителност в лицето, или по-точно в уханието на нотките жасмин самбак, круша, кристален мъх и тексаски кедър.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA