Подробният списък с beauty продукти за цялото семейство

Продуктите, които могат да се използват от всеки член на семейството, са удобни и практични. Ето нашите предложения!

Велина Василева
Велина Василева 25 септември 2021

 Фотография: pexels.com

При такова разнообразие на козметика според пола, възрастта и нуждите на кожата може би си мислите, че продуктите, които могат да се използват от цялото семейство, са напълно излишни. Но знаете ли защо това не е така?

57

Защото този тип козметика има своите безспорни предимства. Ето ги и тях:

ПЕСТИ СРЕДСТВА Със сигурност е много по-изгодно да си купите един шампоан или душгел, който да се използва от цялото семейство.

ГОЛЕМИ РАЗФАСОВКИ Този тип продукти обикновено идват в наистина големи опаковки, които могат да стигнат и до литър. И освен удобството, че си спестявате честото пазаруване, това също ви пести и пари.

БЕЗ НАПРЕЖЕНИЕ Ако вие или друг член от семейството постоянно се дразни, че някой му е използвал любимия крем, то при семейната козметика този спор е излишен.

ХАРЕСВАН ОТ ВСИЧКИ Семейните продукти обикновено са с много лек и ненатрапчив аромат, което няма да дразни мъжката част от вашето семейство.

ОСНОВЕН СЕГМЕНТ Семейните продукти покриват базовия минимум за козметика, която присъства във всяко едно домакинство. Това са душгел, шампоан, мляко за тяло. Разбира се, има и продукти за специфични кожни проблеми, които също са подходящи за цялото семейство – обикновено за атопична или за много суха кожа.

УНИВЕРСАЛЕН СЪСТАВ Ефективен не само за вашата кожа, но и за тази на бебето ви.

ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА И точно защото стават за новородени, чиято кожа е изключително нежна, този тип продукти са истинска находка за хора с чувствителна или атопична кожа.

57

Семейните продукти покриват базовия минимум за козметика, която присъства във всяко едно домакинство

Универсалният крем на A-Derma съдържа хиалуронова киселина и 98% съставки с натурален произход. Той хидратира, подхранва, възстановява кожната бариера и осигурява комфорт след нанасяне. Но освен всичко е мултифункционален – подходящ е за лице, тяло, ръце, околоочен контур, както и за кърмачета, деца и възрастни.

Слънцезащитният флуид Intense Protect на Avene е подходящ за всяка възраст, включително и за особено чувствителната бебешка кожа. Освен това издържа на всякакви условия – екстремно високи температури, висока влажност, голяма надморска височина, тропически климат. Но може би най-важното е, че предпазва кожата не само от познатите UVA и UVB лъчи, но и от също толкова опасната синя светлина.

Лека и приятна формула, която попива бързо – това е Eucerin pH5 ултралек лосион. Продуктът е идеална ежедневна грижа за нормална към чувствителна кожа и е подходящ за всички възрасти, вкл. за бебета и малки деца. Препоръчително е да се нанася веднъж дневно (или по-често при нужда) след душ.

57

От Bioderma лансират един много интересен нов продукт, подходящ за всеки член на семейството с атопична кожа. Измивното барче Atoderm Intensive Pain нежно почиства кожата, поддържа естествения й физиологичен баланс, намалява усещането за опънатост и дори облекчава сърбежа. Основните хидратиращи и подхранващи съставки в барчето са глицерин и масло от карите.

NIVEA Creme е кремът, с който повечето от нас сме израснали. Всички помним характерния му аромат, както и плътната текстура, която хидратира и защитава кожата. А знаете ли, че ключовата съставка в този емблематичен продукт се казва Eucerit?

Lipikar Huile Lavante AP+ на La Roche Posay е пълен с липиди – веществата, които са от критична важност за възстановяването на кожната бариера. Душ олиото ребалансира микробиома, предпазва от кожни възпаления и защитава кожата от пресушаване от твърдата вода. А най-хубавото е, че можете да го използвате и за измиване на бебешкия скалп.

57

Термалната вода, която се съдържа в този измивен душ крем на Uriage, идва именно от Алпите. Деликатната му кремообразна текстура нежно почиства кожата, съхранявайки хидролипидния й филм. Освен термална вода душ кремът съдържа и масла от карите, слънчоглед и диви цветчета. Притежава изключително нежен и свеж аромат, който ще се хареса на цялото ви семейство.

Topialyse Baume En Spray на SVR е иновативен балсам под формата на спрей, който е подходящ за лице и тяло при суха и атопична кожа. Той има незабавен ефект благодарение на нежните си натурални съставки, сред които кокосово масло, масло от камелина и бабасу, както и 4% ниацинамид, който успокоява кожата и възстановява кожната бариера.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA