Jacquemus подготвя първия си изтънчен аромат

Съвсем скоро Симон Порт Жакмю отново ще ни пренесе в магичната Южна Франция.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 октомври 2021

Имайки предвид абсолютно всичко, което сме виждали от Jacquemus до този момент, посрещаме новините за навлизане в beauty индустрията с голямо вълнение.

Симон не е споделил абсолютно нищо на своите близо 4 милиона последователи в социалните мрежи, но източници разкриват, че роденият в Салон дьо Прованс дизайнер е сключил сделка с испанската луксозна къща Puig и е готов да представи "красивия" си поглед към нещата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: JACQUEMUS ОТВОРИ БУТИК ЗА ЦВЕТЯ В ПАРИЖ

Puig стои зад най-успешните аромати на Christian Louboutin, Jean Paul Gaultier и Penhaligons. Макар към момента нито една от двете страни да не е коментирала партньорството, очакванията са мистериозният проект да бъде разкрит в началото на следващата година.

С редица колекции, посветени на покойната майка на дизайнера, предполагаме, че и тук той ще почерпи вдъхновение от неговата най-голяма муза, а пред камера очакваме да видим Риана, Кендал Дженър и сестрите Хадид, които неведнъж са си партнирали с креативния бранд.

Ако се сетим за пролетно-лятната колекция, която видяхме в лавандуловото провансалско поле, някак започваме да мечтаем и да мислим, че парфюмът със сигурност ще ни изпрати в южните части на любимата Франция. Ами, нямаме търпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA