Новият viral момент: Кендал Дженър за Jacquemus

Умела провокация, проява на лош вкус или просто много гореща Кендал, решете вие.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 август 2021

Кендал Дженър отдавна е муза на Jacquemus, което вероятно е причината брандът да заложи на нея и за новата си рекламна кампания.

Тази обаче се оказа доста по-различна, защото viral статусът ѝ бе "вързан в кърпа" още от самото начало. Причината да сме толкова сигурни? Първият кадър от нея.

В него виждаме по-голямата сестра Дженър хваната за въже, абсолютно гола, поставяйки акцент директно върху розовата правоъгълна чанта на марката с кожена дръжка и златна верига. Добре де, има розови сандали и големи обици.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОТКРИХМЕ ГОРЕЩИЯ ОРАНЖЕВ БАНСКИ НА КЕНДАЛ ДЖЕНЪР

Както може да се досетите, голяма част от широката аудитория посрещна с възторг идеята предвид перфектната форма на Кендал и познатите дръзки виждания на креативния екип зад френската модна къща, но имаше и такива, които сметнаха голотата за абсолютно излишна.

Някои решиха да използват чувството си за хумор и пресъздадоха кадъра, докато други не изчакаха нито секунда преди да го превърнат в meme. Бърни Сандърс беше къде ли не със своите ръкавици, а голата Кендал можем да видим в градския транспорт или в клипа към "Wrecking Ball" на Майли Сайръс.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA