Открихме горещия оранжев бански на Кендал Дженър

Най-хубавото е, че можете да си го позволите и няма да ви се налага да му търсите заместител всяка година.

Докато на котешката пътека сме свикнали да я виждаме във Versace, Valentino, Prada и какво ли още не, подобно на много други звездни персони, в ежедневието си Кендал Дженър не се ръководи от усещането за големи брандове.

Факт е, че доста често можем да я забележим по улиците на Лос Анджелис с чанти Birkin, но за втората най-малката сестра в първото семейство на Калабасас не е проблем да отдаде вниманието (и перфектното си тяло) на марки, чиито цени по-скоро радват окото, а не плашат искрено банковата ни сметка.

След като се появи в официалния си Instagram акаунт със спортен сутиен в цвят кайсия за по-малко от 90 лева, супермоделът зададе тон на новия сезон и спря дъха на милионите си последователи с оранжев бански от устойчивия бранд Away That Day, който вече е наличен за предварителна поръчка.

Цената на сета от две части е, както следва, 59 и 55 евро за горнище и долнище, оформяйки крайна сума от около 200 лева. Може да звучи доста за бански, но ни се струва дългосрочна инвестиция, а и щом Кендал го носи, значи може да пренесем част от пламъка в гардероба си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA