Anti-age съветите, за които със сигурност ще ни благодарите

Започваме мисия за млада и красива кожа, въоръжени с точните продукти и съвети. Да, точно сега е моментът!

Велина Василева
Велина Василева 26 ноември 2021

Фотография: Profimedia, pexels.com

Ниските температури и дъждът са прекрасно оправдание, за да прекараме повече време вкъщи и да се погрижим за кожата си. Да, тя има нужда от повече внимание точно сега и ние ви даваме най-добрите съвети как да го направите.

57

СВЕЖ ПОГЛЕД

Грижата за околоочния контур е и грижа за младостта като цяло, защото това е една от зоните, които издават възрастта. Double Serum Eye на Clarins e с висококонцентрирана двойна формула, в която има цели 13 растителни екстракта. Серумът мигновено изглажда бръчките, намалява подпухването и тъмните кръгове, заздравява околоочната зона, озарява я и я защитава от вредната синя светлина.

СЕРУМ НА МЛАДОСТТА

Два пъти на ден. И малко количество е достатъчно. Серумите са най-концентрираната грижа, с която можете да дарите кожата си. Особено популярни напоследък са продуктите с витамин С. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster комбинира три активни съставки, които заедно укрепват кожата и запълват бръчките.

57

НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО КРЕМЪТ

Не може без него! През зимата ви препоръчваме да залагате на продукти с по-плътна и богата текстура. Такъв е Cera Repair Barrier Cream на Biotherm. Новото попълнение в каталога на марката обединява силите на пробиотичната фракция Life Plankton и биосерамидите, които имат силата да успокояват кожата, да подобряват младежкия й вид и да подсилват бариерната й функция.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ УСТНИТЕ

Макар да не се замисляме много, те също остаряват. Особено контурът им. Но от Chanel имат решение – крем за тази деликатна зона от серията Le Lift. Само за два месеца редовна употреба продуктът прави устните по-сочни, изглажда ги, прави цвета им по-красив и намалява дълбочината на бръчиците около контура.

МОМИЧЕ, ИЗМИЙ СИ ЛИЦЕТО!

Почистването на кожата е сред основните фактори за нейното здраве и красота. Препоръчваме ви да използвате продукти с нежна формула като хидратиращата крем-пяна на CeraVe, която съдържа три важни за кожата серамида плюс хиалуронова киселина.

57

СЛОЖЕТЕ МАСКА!

Веднъж, а защо не и два пъти седмично кожата има нужда от по-специална грижа. Точно тук на помощ идват маските за лице. Защо не пробвате NIVEA Cellular Hyaluron Filler + Elasticity? Това е скулптираща крио лист маска, вдъхновена от дерматологичните CRYO процедури за лице, която връща младежкия вид на кожата само за 10 минути.

57

ВОДА ЗА КОЖАТА

Още от училище знаем, че 70% от тялото ни е вода. За съжаление, много малки количества от нея достигат до кожата – само около 10%, а и тези запаси се губят бързо и лесно. Помогнете й с есенцията за лице Ferulic Brew на Kiehl's. Тя е създадена с естествена ферментация на семена на рапица и е допълнително обогатена с ферулова киселина. Есенцията хидратира кожата, заличава бръчките и подсилва сиянието.

МАСАЖ, КОЙТО ДАВА РЕЗУЛТАТ

Станалите популярни напоследък ролери за лице наистина са ефективни. Може да използвате тях, но и специално разработената масажна техника от Chanel за техния нов флуид от серията Le Lift. Той е с двойна сила срещу остаряването, 96% съставки с натурален произход и пудрен финиш, който матира кожата, като в същото време запазва сиянието й.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA