Козметичният бранд на Хейли Бийбър идва съвсем скоро

Watch out, Риана! На хоризонта се появява нова марка, която търси вниманието на всички beauty ентусиасти.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 януари 2022

Още в началото на миналата година стана ясно, че Хейли Бийбър планира да се присъедини към света на козметичната индустрия и подготвя марка, която да се фокусира изцяло върху нуждите на своите клиенти.

Супермоделът използва последния пост в официалния си Instagram акаунт, за да публикува снимка, на която буквално блести, тагвайки единствено и само акаунта @rhode, носещ името на бранда.

Въпреки че все още няма нито един пост, към момента на писане на този текст, акаунтът разполага с 53 000 последователи, готови да се посветят на Хейли и нейните beauty виждания.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЕЗПОГРЕШНИТЕ МОДНИ ПОПАДЕНИЯ НА ХЕЙЛИ БИЙБЪР

5

От заявлението за регистриране на търговската марка става ясно, че жената до Джъстин Бийбър иска да се фокусира върху "продукти за красота, wellness, вана, душ, продукти за почистване, козметика, грим, аромати, грижа за кожата и грижа за косата".

"Няма да съм потайна за това. Rhode е в работните планове от много дълго време. Идва през 2022 г. и съм много, много развълнувана. Това е всичко, което мога да кажа засега", споделя самата тя в Q&A за YouTube канала си в края на миналата година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA