И Хейли Бийбър пуска на пазара своя козметична марка

Супермоделът няма намерение да слиза от котешката пътека, но има желанието да завладее козметичния бизнес.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 февруари 2021

Извинете, че ще зададем въпроса така, но ние ли сме единствените, на които им се струва, че с всеки изминал ден има по една нова звезда, която пуска на пазара своя козметична линия? "Голямото" начало тази година даде Дженифър Лопес, последва я Холзи, а очевидно към тази иначе звездна плеяда ще се присъедини и Хейли Бийбър.

Супермоделът не е направил никакви официални изявления, но налице е първата голяма крачка, а именно подаването на заявление за регистриране на търговска марка, която ще носи името Rhode.

Новината отново излиза на преден план, след като преди почти две години стана ясно, че съпругата на Джъстин Бийбър има известни намерения спрямо козметичната индустрия. През април 2019 г. тя подадева документи за регистриране на Bieber Beauty, които тогава се оказват отхвърлени, тъй като асоциацията с името на мъжа до нея е сравнително голяма. Вероятно това е и причината тя да се спре на презимето си за новото начинание, което вече очакваме с нетърпение.

Към момента единственото сигурно е, че Хейли ще се фокусира върху грим, аромати, както и върху продукти за коса и кожа. Тя вече има опит като посланик на beauty бранд, чието лице е между 2018 и 2020 г. Феновете ѝ намекват, че очакват великолепна гама фон дьо тен от цели 40 нюанса, както и ужасно сладък аромат, в абсолютен синхрон с аурата на Хейли. Честно казано, we're down for it.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA