Нека поговорим за женствеността, открито и без задръжки

Очакваме ви на 20 септември в Missia 23, за да разбием всички табута по темата.

16 септември 2022

Вагизан разбива табутата около темите за женствеността, женското тяло и интимния живот на жената, които са актуални дори в XXI век.

Мъжете или жените са по-склонни да споделят за проблеми с интимния си живот, говорят ли българите и българките открито за женствеността и женското тяло, търсим ли съвет от професионалист, когато имаме проблем или се обръщаме към приятелки и Интернет? За тези и още много подобни въпроси, ще си поговорим със специалисти в сферата на акушеро-гинекологията и психологията.

Vagisan

Vagisan

Вагиналната сухота е проблем, който засяга почти всяка втора жена в менопауза, но е често срещано явление и при по-млади жени. Дискомфортът, причинен от вагиналната сухота, може да има много отрицателно въздействие върху самочувствието на жената, отношенията с партньора и качеството на живот.

Бъдете наши гости на 20 септември в Missia 23, за да повдигнем заедно завесата, да поговорим открито и без задръжки по темата, и открием правилния подход за всяка дама.

Vagisan

Vagisan

Наши специални гости за дискусионния панел ще бъдат д-р Константина Кирова, акушер-гинеколог, Д-р Иван Владимиров - Нав, психолог и Цвета Евтимов, инфлуенсър и майка на 4 деца. Модератор на дискусията е Мария Касимова - Моасе.

Останете с нас и след дискусията, за да се насладим заедно на неформални разговори, приятната атмосфера в градината на Missia 23 и чаша женственост.

Събитието е с отворен достъп, но изисква предварителна регистрация с две имена на events@atticaeva.bgПовече информация може да откриете тук.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA