Новите продукти на Lancome променят правилата на играта

Запознайте се с обновения Teint Idole Ultra Wear Care & Glow и първата двуфазна формула Bi - Facil Clean & Care™.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 ноември 2022

Beauty индустрията се променя с всяка изминала секунда и понякога не е трудно да keep up-нем само със семейство Кардашиян, но и с новите продукти, които се появяват на пазара.

Или новите им вариации, които понякога са толкова впечатляващи, че просто няма как да ги пропуснем.

Неудържимият фон дьо тен Teint Idole Ultra Wear на Lancôme, например, вече се предлага в нова формула за грижа и блясък. След като лекотата на идеалното покритие и 24-часовата устойчивост се появиха за първи път преди 25 години, сега брандът представя Teint Idole Ultra Wear Care & Glow. Благодарение на устойчивото средно покритие, което пасва идеално, тенът на кожата изглежда равномерен и озарен в продължение на 24 часа, а формулата (с 82% серум, хиалуронова и бадемова киселина) позволява надграждане за по-интензивно покритие и ефект "безупречна кожа".

Lancome

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗЕНДЕЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА Е МУЗАТА НА LANCOME

Гримьорката на Зендея - Шейка Дейли е самоук експерт, спечелил репутацията си, работейки в шоуто на Опра Уинфри, където се запознава с редица артисти, включително с нашата любимка и посланичка на Lancôme - Зендея. Като beauty експерт със собствена линия продукти за мигли, Шейка се присъединява към звездата от "Дюн" и стилистът ѝ Лау Роуч за новата кампания на марката. В нея самият Роуч използва фон дьо тена, за да помогне на кожата си да се справи с натоварения график, докато говори за дълготрайния му ефект.

Технологията Neo-Glow ефективно слива формулата с кожата, без да се натрупва, втвърдява и размазва. Яркостта на пигментите естествено подчертава чертите на лицето и придава на кожата наситен здрав блясък до 24 часа.

Lancome

Lancome

Същият този здрав блясък обещава и Bi - Facil Clean & Care™ - първата двуфазна формула на Lancôme, обогатена с подхранващи масла и активни съставки (аргинин и масло от макадамия), която е създадена, за да се грижи и дегримира околоочния контур.

Продуктът съдържа 50% маслена фаза, обогатена с бадемово масло и масло от жожоба за нежно отстраняване дори и на устойчив грим, като подхранва в дълбочина чувствителната кожа в зоната на околоочния контур без усещане за омазняване. Другите 50% са водна фаза, обогатена с розова вода от емблематичната роза Damascena, която успокоява и подхранва зоната на околоочния контур, като същевременно премахва всички остатъци от грим.

Съответно кожата е незабавно чиста и подхранена, без следи от омазняване или усещане за сухота. А Lancôme отново са герои!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA