Зендея продължава да е музата на Lancome

Звездата от "Еуфория" представя новите Idôle Eau de Parfum Nectar и Le 8 Hypnôse.

Нейно Величество Зендея продължава да грее заедно с новите творчески виждания на Lancôme.

От създаването си през 2019 г. Lancôme Idôle черпи вдъхновение от движенията и процесите, които променят същността на съвременното общество, за да пренапише правилата на парфюмерията.

Зендея

През 2022 г. марката отваря нова глава в приключението със създаването на аромат, който обединява ангажимента за устойчиво развитие с най-дълбоките стремежи на нашето време. Проправяйки пътя с дръзка креативност и отдаденост, Lancôme насърчават всички жени да опитат, защото по-добро Аз = по-добър свят.

Създаден от триото парфюмеристи зад оригиналния eau de parfum – Шиамала Мезондю, Надеж Ле Гарлантезек и Адриана Медина – всичко в новия Idôle Eau de Parfum Nectar започва със свежестта на емблематичната нотка круша. Сочна и апетитна, тя озарява щедрите венчелистчета на божура и кремообразната мекота на магнолията. Емблематичното сърце на Idôle е поразителна нотка суфле от рози, а финалните щрихи са плодов воал от червената ябълка и топлината на карамелените акценти, която изящно обгръща плътността на първокласната инфузия от бурбонска ванилия от Мадагаскар.

С други думи, това е аромат, вдъхновен от бъдещето - за всички жени, които планират нова посока за утрешния ден.

Зендея

Същата е и идеята зад спиралата Le 8 Hypnôse, която обединява експертния опит на марката и желанието за иновации. Затова финалният резултат е висококачествената спирала за мигли, създадена, за да осигури на миглите напълно ново изживяване.

Новата формула има за цел да се решат най-често срещаните проблеми на жените при използването на продукт за мигли – от усилията за нанасяне върху втвърдени мигли или загубата на такива при отстраняването ѝ. Целият обем, достигнат при скулптурирането, вече е с ново ниво на сетивност при нанасянето.

Зендея

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗЕНДЕЯ ОТНОВО ВЛЕЗЕ В ИСТОРИЯТА

Заради броя на различните видове аминокиселини, включени във формулата, символиката на едноименната фигура 8, като емблема на силата на духа, е вплетена във всяка характеристика на тази иновативна нова спирала за мигли от Lancôme. Дизайнът е изведен на преден план като флаконът от чисто стъкло и ергономична четка са с формата на 8, отново напомняща за ползотворния кръгов модел на използване на частично рециклираното и рециклируемо стъкло.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA