Флоралната вода е новият skincare герой

Тя е отличен начин да се насладите на спокойствието, докато подхранвате и успокоявате кожата си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 април 2023

Фотография: Pexels

Дори да не сте най-отдадените skincare ентусиасти (шансът е малък, но все пак), знаете колко е важно да се грижим за лицето си.

Точно това е причината екипът на Мама Дерм да се насочи към създаването на изключително висококачествени продукти, които осигуряват нежна и ефективна грижа за кожата. Най-новите попълнения в гамата им - флорални води от роза, лайка, лавандула и бял равнец - имат за цел именно да придадат онези така желани нежност и здравина.

Мама Дерм

Мама Дерм

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ЗАЩИТАТА НА ПРОТЕОМА СПИРА СТАРЕЕНЕТО НА КОЖАТА

Флоралната вода от роза е богата на антиоксиданти, има силен антиейдж ефект и хидратира кожата ви, като я прави мека и еластична. Флоралната вода от лайка успокоява и омекотява кожата, и същевременно я защитава от вредните външни фактори. Флоралната вода от лавандула е отличен начин да релаксирате и да се насладите на спокойствието, докато подхранвате и успокоявате кожата си. Флоралната вода от бял равнец пък подпомага регенерацията на клетките на кожата и гарантира младежки и свеж вид.

Мама Дерм

Мама Дерм

И тъй като обикновено е трудно да отсеем добрите продукти от продуктите изобщо, сигурни сме, че която и флорална вода да изберете, ще направите правилния избор за кожата си. Доверете се на екипа на Мама Дерм.

Открийте своите нови любими продукти на mama-derm.com.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA