Ливанският майстор на косите Мунир изнася мастър клас в България

Почитателите на звездния коафьор могат да видят работата му на живо на 30 септември в Пловдив.

Ася Иванова
Ася Иванова 16 август 2023

Мунир е дизайнер на коси от Ливан, който е известен със своите забележителни прически, направени за по-малко от 1 минута. Той създава идеално балансирано омбре, красив балеаж и екстравагантни сватбени прически.

Мунир е автор на перфектни трансформации, които споделя във видеоклипове в социалните си мрежи. Талантливият творец е провел повече от 14 мастър класа в цял свят, които са посетени от над 15 000 международни дизайнери на коса. В Лондон, Париж, Сидни, Дубай, Милано, Брюксел, Истанбул, Варшава, Барселона и много други градове вече има дизайнери на коса, които носят наследството на Мунир.

Манур

През 2023-а година ще се проведат само два от вдъхновяващите мастър класове на именития дизайнер на коси в Пловдив и Маями. На 30 септември в Палата 6 на Международен пловдивски панаир, за първи път в България и единствен за Европа през тази година, професионалисти ще се включат в знаменития „School Master Class" на Мунир. 

„Бях на 19 години, когато започнах да работя в тази индустрия. Моите постижения бяха големи, тъй като всяка година беше придружена от напредък, в който отварях и управлявах по-големи салони. След 4 години моят салон беше определен като най-големият салон в Ливан. За мен всеки клиент е художник и създател. Много хора може да мислят, че съм планирал да вляза в индустрията през цялото си детство, но в действителност влязох в света на стилизирането на коса чрез просто съвпадение", споделя, определяният като революционер в индустрията, Мунир.

Манур

Почитатели от цял свят пътуват до Ливан, за да станат негови клиенти, а видеата, които споделя от салона си достигат десетки милиони гледания. С убеждението и манталитета, необвързан с търговска насоченост, Мунир е първият, който създава една-единствена туба, съдържаща няколко формули за постигане на гладък резултат с минимално време и загуби.

Мунир е арабски фризьор и обучител, чиито умения и талант го издигат до световноизвестна личност в света на красотата и стила. Благодарение на своята страст към професията и безкомпромисност в качеството на работата си, Мунир бързо става популярен сред клиентите си и получава редица положителни отзиви за своите умения. С течение на времето той придобива значителна популярност не само в Ливан, но и в други страни на Близкия изток.

Забелязвайки таланта и уменията му, някои от най-известните личности и знаменитости от Близкия изток, и не само, стават негови постоянни клиенти. На 8-и март тази година забележителният дизайнер на  коси пуска в инстаграм профила си пост, от който става ясно, че негова клиентка е самата Мей Мъск – майка на най-влиятелния иноватор в света Илън Мъск.

Манур

С растящата си популярност и все по-голям брой последователи в социалните медии, Мунир се превръща в истинска сензация в света на красотата, която си съперничи с топ-имената на Холивуд. Той активно споделя своите умения и знания в областта на фризьорството, провеждайки обучения и семинари в различни държави, като предава своите тайни и техники на други фризьори, които също искат да достигнат върховите нива на професионализъм. Неговите визии се появяват на кориците на много модни списания. Със своя харизматичен стил и амбициозен дух Мунир продължава да вдъхновява милиони хора по света и да променя лицето на индустрията на красотата.

В Пловдив Мунир ще демонстрира три пълни трансформации и три приложения на тонер на живо. Моделите, които ще се включат в забележителното финално шоу ще са в пъти повече от стандартно ревю на прически, а кастингът за тях ще се проведе четири дни по-рано, за първи път в исторически обект, а именно в Епископската базилика на Филипопол, Пловдив. Посещението на Мунир в България е своеобразен подарък, който организаторите на събитието от Christian Of Roma правят на страната ни. Десетки милиони негови почитатели и последователи ще опознаят красотата на България, чрез социалните мрежи на вдъхновяващия дизайнер на коси. Очаква се специално, за да се включат в събитието, да пристигнат именити дизайнери на коси от Сърбия, Македония, Румъния и други балкански държави.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA