Камила Кабейо изглежда неузнаваемо с новата си руса коса

Феновете вече започнаха с предположенията на какво се дължи тази промяна.

Ася Иванова
Ася Иванова 02 февруари 2024

Фотография: Profimedia

Камила Кабейо дебютира с драматична промяна в стила си. Тя сподели видео в Instagram, на което демонстрира новата си платинено руса коса, вдъхновена от блясъка на 90-те години. "Време е", коментира Кабейо под краткото клипче.

Новата визия на Камила е дело на колористката Ники Лий. Певицата е заснела платиненорусата си грива от всички ъгли, което накара феновете й да избухнат в екстаз. Прическата, на която тя е заложила, е тип "мокра" коса, като дългите й до кръста кичури изглеждаха навлажнени и вълнообразни. Тази визия е постигната с помощта на фризьора Димитрис Джанетос.

"Камила искаше грандиозен момент за 2024 г. и какъв по-велик момент от превръщането й в платинена блондинка", сподели основателят на Nine Zero One. "Цвят, който тя никога не е имала преди. Нашето обещание един на друг беше, че можем да го направим, но само ако поддържаме косата й възможно най-здрава," допълни Ники Лий. Експертът по грижа за косата споделя, че са необходими още три срещи, за да бъде напълно завършена трансформацията на Камила.

И докато самата тя не издава нищо относно новата си визия, феновете не могат да не мислят, че експериментите с външността й са част от издаването на нов албум. "Снима видео", предположи друг последовател в Instagram,  трети добави: "Време е за нов албум, нали?"

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA