Дуа Липа е новият глобален посланик на YSL Beauty

Поп сензацията продължава да жъне успехи както на музикалната, така и на модната и beauty сцената.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 март 2024

Фотография: YSL Beauty

Поп сензацията Дуа Липа, известна със своя смел стил и музикални хитове, стана глобален посланик на грима за YSL Beauty.

След като вече е лице на аромата Libre на YSL от 2019 г., Дуа продължава да обединява да превзема света на модата и красотата, представяйки най-новите иновации при грима на марката. Нейният преход от аромат към грим подчертава нейната многостранна личност, споделят от лейбъла. "За мен ароматите и гримът са друга форма на себеизразяване, начин да изследвам своята игривост, креативност и индивидуалност", отбелязва тя.

Дуа Липа за YSL Beauty

За промотирането на новината, от YSL споделиха няколко впечатляващи снимки. На една от тях Дуа е хваната позира от басейна, с пригладена назад коса и кожено яке, нанасяйки гланц за устни YSL LOVESHINE. На друг кадър поп звездата пленява с отличителния си стил. Тя е с прозрачен тоалет изцяло в черно, съчетан с шикозни аксесоари, излъчващи елегантност и увереност.

Предстоящата кампания трябва да стартира на 15 март, а от лейбъла обещават да съчетаят "привлекателността на висшата мода с енергичen завършек на съвременния грим, уловено на оживения фон на Мароко".

Това не е първата колаборация на Дуа Липа с известна марка. Освен като лице на YSL Beauty, наскоро бе обявно сътрудничеството й с Porsche. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA