С аромат на любов...

Парфюмът е онова изкуство, което кара спомените да говорят… или как да изберем правилния подарък за Свети Валентин

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 февруари 2020

Първите дни на февруари обикновено са времето, в което повечето хора започват с търсенето на перфектните подаръци за Свети Валентин. Ясно е, че искаме нещо, с което да зарадваме човека до себе си и да му създадем приятен спомен. Какъв по-добър избор за целта от парфюм? Разбира се, такъв, който е подбран с много мисъл, внимание, лично отношение и любов.

Жените обръщат повече внимание на детайлите и обикновено ние излизаме тези, за които дребните неща нямат значение. Това далеч не означава, че не можем да се справим добре с не съвсем леката задача да открием правилната находка в лавината от козметични продукти.

Момчета, ако четете това, припознайте момичето до себе си в някой от профилите по-долу и ще откриете перфектния подарък за нея. После ще ни благодарите! Момичета, ако виждате нещо, което със сигурност бихте се радвали да носите върху себе си в забързаното ежедневие, просто ни го покажете. Деликатните намеци невинаги вършат работа.

Това са дамите, за които имаме специални предложения…

274

РОМАНТИЧКАТА: Това е момичето, което вярва в щастливата развръзка на всяко едно нещо в живота си и се вдъхновява от сюжета на „Тетрадката". Тя обича цветя, рози, шоколад и всички други клишета, но е факт, че те истински я изпълват с радост. Точно такова е усещането на Daisy от Marc Jacobs – поляна, огряна от топлото слънце и пълна с нежни маргаритки. В цветния флакон на дизайнерския бранд се преплитат горски плодове, ухание на листенца на теменуга и свежи тонове на грейпфрут. След това се проявяват нотките на теменуга, жасмин, гардения,бяло дърво, мускус и ванилия, които превръщат аромата в перфектния подарък за романтичната млада жена.

542

АВАНТЮРИСТКАТА: Най-големият ѝ страх е да се застои дълго време на едно място. Авантюристката обича да пътува, да вижда различни култури, да опитва различни неща, да се среща с различни хора. Тя е тази, която не се страхува да експериментира и да прави всичко, за което останалите нямат достатъчно смелост. Calvin Klein Euphoria е парфюмът, с който няма как да сбъркате, ако предпочетете за подарък. Благодарение на изразителния аромат на нар, комбиниран с лотос, черна орхидея, теменуга, животински мускус, кехлибар и махагоново дърво, ароматът е перфектното решение за неукротимата природа на приключенците.

21

ОГНЕНАТА: Тази, за която сексът и любовта са само началото на страстта. Жената, която е истински пожар във всяко едно отношение. Тя знае какво иска от живота и знае как да го получи. Не е само амбициозна, но и достатъчно директна, предизвикателна и откровена в намеренията си. (Не го ли искаме всички?). Тя знае отлично какво влияние има върху мъжете и не се притеснява да го демонстрира. Парфюмната вода Yves Saint Laurent Libre е точно за нея. Ароматните есенции от портокалово дърво с акорди на лавандула, съпровождани от мандаринено масло и касис, са идеални за силната и уверена жена. Много парфюми претендират с това, но като имаме предвид, че самата Дуа Липа промотира този, сигурни сме, че не е било без причина.

6985

FASHION-ИСТАТА: За нея най-важно е да изглежда и да се чувства добре. Тя обича да публикува свои кадри в социалните мрежи и прави всичко възможно, за да бъде харесвана от останалите, макар да няма нужда да се старае, защото го постига с минимални усилия. Lancôme Idôle е аромат за жените, които искат да се чувстват уверено и женствено. Свежите акорди на бергамота се развиват в цветна симфония, където главната дума имат есенциите на рози, съпровождани от жасмин, кедрово дърво, ванилия и пачули. Не само че ще зарадвате приятелката си, но и ще я вдъхновите за Instagram пост, който да ви заклейми като най-доброто гадже EVER.

653

НЕПРЕТЕНЦИОЗНАТА: Всеки човек има претенции, просто при някои хора те са повече от други. Ако сте късметлии и до себе си имате жена, която не се нуждае от блясък и лукс, за да бъде щастлива, заложете на аромат, който не е прекалено взискателен. Calvin Klein CK One е олицетворение на младежкото свободомислие, въображение и уникалност. Ароматът на цитрусови плодове е унисекс и е подходящ както за волните жени, така и за мъже, които не се страхуват да експериментират. Тоалетната вода съдържа в себе си сочна мандарина, папая, свеж бергамот, лимон, жасмин, момина сълза и роза. Хубавото тук е, че ако в крайна сметка тя се окаже сред претенциозните, винаги можете да го запазите за себе си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA