Три бързи прически за дълга коса

Красиви, лесни за изпълнение и бързи прически за тези, които нямат достатъчно време за стайлинг, но искат да изглеждат елегантно в ежедневието.

Ниска опашка с усукани кичури

Прически дълга коса

Стил: дневен, вечерен.

Инструменти: прозрачен ластик за коса, фиби или фуркети.

Отделете горната част на косата и направете ниска опашка. Оставащите отстрани кичури се усукват  като въже и се закрепват с фиби или фуркети: лявото към дясната страна, дясното към лявата.

С тази прическа може да отидете на работа или на лекции, а ако закрепите в косата цветя или декоративни фиби между кичурите, тя се превръща в подходящ вариант за вечерно парти.

Висока опашка с обемна плитка

Прически дълга коса

Стил: ежедневен.

Инструменти: ластици.

Съберете косата на висока опашка. Разделете я на три части и сплетете плитка, обвивайки централния кичур със страничните, закрепвайки всяко прехвърляне с ластик. В центъра винаги трябва да бъде кичурът с ластика.

Издърпайте леко кичурите, за да направите плитката обемиста. Фиксирайте с лак, ако е необходимо.

Оригинална опашка със сърце

Прически дълга коса

Стил: ежедневен, за романтична среща.

Инструменти: ластици.

Отделете страничните кичури отдясно и отляво и ги съединете с ластик на задната част на главата. След това промушете през тях още по един страничен кичур от всяка страна, както е показано на снимката. Ще се получи форма на сърце.

Съединете вторите кичури с ластика на първите кичури в съществуващата опашка. Сърцето е готово. Прическата изглежда нежна и романтична - чудесно решение за среща.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA