Плитките, безспорният хит на лятото

Силвия Канин
Силвия Канин 21 юни 2019

Кейт може да бъде много спортна, но и много небрежна и точно това в прави толкова автентична. Трактовката на плитката при нея е доста очаквана - неглиже, само загатнато, като лека закачка с визията.

Блейк Лайвли може да понесе почти всяка визия, затова и си позволява да експериментира. Плитка в плитката е техниката използвана за минаването й по червения килим. 

Извънредно нежна и прелестна, Аманда вижда плитките точно като израз на женственост, като начин да подчертаем чертите си. Нейната прическа открива лицето й  неговите прелестни форми. 

Емили Ратайковски е сексблян на милиони, не само мъже, но и жени. Идолът от модната сцена винаги избира да е гореща, затова й плитките и са дълги, падащи по гърдите и започващи от началото на челото. Казват, че жените, които носят косата си на среден път са категорички и не се притесняват от нищо. Очевидно Емили е от тях!

Вече минаха 20 години от първия епизод на "Приятели" и Дженифър Анистън не е спряла да бъде нашият hair идол. Винаги красивата и видимо много здрава коса донесоха на Джен тонове похвали. Нейната плитка е елегантна, без видимо начало и край. Точно липсата им я кара да изглежда по-кралска. Като от принцеса от приказките.

Кейт Босуорт е блондинка, която знае как да подчертае преимуществата си, а лицето й безспорно е едно от тях. За жените, които харесват очите си, носа си, челото си, препоръчваме да се насочат към опашка, която преминава в плитка. Това е приятен начин да разнообразим иначе спортното излъчване на хванатата на опашка коса.

Любимото музикално момиче на Великобритания се слави с естествения си вид, затова и няма никога да я видите с прекалено много екстеншъни или грим. Близо до корените си, Джорджа избира плитките да не бъдат нито тръвде секси, нито твърде женствени. Бихме казали, че това е вариантът на плитки, който е най-спортен и комфортен за всички активни млади жени.

Трейси Елис Рос! Ах, тази Трейси! Тя е нетипичната икона на стила, която следваме сляпо. При нея плитката е направена благодарение на удължители за коса. Набавете си, може и синтетична коса, и я сплетете много внимателно, започвайки от корена на косата, за да скриете екстеншънте. Дългите плитки не остават незабелязани.

Блейк Лайвли винаги е елегантна и знае как да изглежда сякаш всичко е постигнала без усилие. Такава е и тази нейна трактовка на плитката. Може би най-лесна за постигане в домашни условия, тази плитка е перфектна за работна среда и коктейл навън с приятели.

Зои Кравиц е момиче с ярко изразен личен стил. Кой би предположил, че много, много тъничките плитки биха стояли толкова елегантно прибрани в ниска опашка? 

Габриел Юниън е типичната шоколадова красавица - усмихната, секси, страхотна. Тя се обръща към корените си и показва колко забавно може да е с дълги и много плитки. Имайте предвид, че ако решите да заложите на тази прическа може да ви бъде доста неудобно, плитките са много стегнати в зоната на скалпа. Чувството на дискомфорт отминава за няколко дни, а погледите, които ще съберете са безброй. 

Навън или вътре, през деня или вечерта, плитките са абсолютният летен тренд при косите. Те са ефектни, предлагат безброй възможности за експерименти и безспорно допълват индивидуалността на всяка жена. 

Обръщаме се към любимите звезди за вдъхновение, защото те са тези, които превърнаха плитката в ултрасекси тенденция за толките дни. 

Ето как избраха да ги носят те...

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA