Прически за летните жеги

Звездите подсказват какви са комфортните прически за горещото лято, а ние допълваме козметичните продукти, с които да ги постигнете

Олио мъгла с натурални маска за подхранване и хидратиране на косата и антифриз контрол Aura Botanica на Kerastase

Четка за коса Titania

Лак за коса с копринени протеини Phytolaque Soie на Phyto

Блейк Лайвли

Лили Алдридж

Сух шампоан с формула срещу омазняване Morning After Dust на L‘Oreal

Мегън Маркъл

Хайли Бийбър

Подсилващ балсам за обем с гел-текстура, която придава плътност и помага за лесно оформяне на косата Luxurious Volume Core Restore на John Frieda

Спрей за коса с ефект морски вълни Bronze Goddess Summer Waves Salt Spray на Estee Lauder

Спрей без отмиване за обем на фина коса – повдига от корена и придава плътност Klorane

Кейт Хъдзън

Бехати Принслоу

ПЛАЖНИ ВЪЛНИ

Кейт Хъдзън

Плажни вълни е една от най-многофункционалните летни прически - придава секспаил и елегантност на излъчването. Погледнете само Бехати Принслоу и Кейт Хъдзън. И двете звезди често можем да видим с небрежни кокчета, но в момента, в който вълните се спуснат по раменете им, визията им се променя съществено. За да сте уверени в красотата на кичурите си, използвайте балсам с лека текстура, който да подхрани и хидратира косата ви. А за лека стилизация може да разчитате на спрей за блясък и мекота. Истински плажни вълни ще имате само с две пръскания на солен спрей за коса – напръскайте, намачакйте и оставете да изсъхне, без да изсушавате със сешоар.

 

НЕБРЕЖЕН КОК

Хайли Бийбър

Най-хубавото на лятото е, че е небрежно и този вид прически са в тоталния си апогей. Кокът е сред фаворитите за деня и за вечерта. И има защо: той е много неща, но не и скучен! Независимо дали косата ви е мръсна или чиста, вариантите са няколко, а ефектът от тях е подходящ за всяка ситуация. Сух шапоан връща свежестта в корените, а олиото придава мекота и блясък на палавите кичури. Най-лесният начин да усещате хладина около врата си.

 

МОКЪР ЕФЕКТ

Блейк Лайвли

Когато не знаете как да оформите косата си, направете я „мокра". Този ефект е задължителен за поне една лятна парти визия или официален повод. Не е ли „мократа" коса най-естественото нещо за сезона?! Ще ви трябва четка и лак за фиксиране на резултата. А антифриз ефектът си подсигурете с продукт с натурални масла, които да подхранват и косата. „Мокър" ефект е прическа, която изглежда свежо и сякаш сте отделили доста време и старание за нея. Ако не можете да победите жегата, нека тя да бъде ваш партньор.

 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA