Небрежна визия и удобство! Тенденции при косите през 2020-а

Силвия Канин
Силвия Канин 20 януари 2020

Нова година - нова прическа. Тази философия изповядваме и ние в офиса на GRAZIA. Това е причината да ви покажем нашите любими тенденции в косите според звездите и техните коафьори. Най-хубавото е, че всички са насочени към удобството и небрежната визия.

Топтенденцията при косите за 2020-a ще е... Късата коса 

Доказателството за абсолютното властване на късите коси идва след като звезди като Кая Гербер и Дуа Липа минаха в отбора на късокоските. Двете не се посвениха и се разделиха с дългите си прически за по-свеж и тренди вид.

Вижте тази публикация в Instagram.

flower arrangement extraordinaire

Публикация, споделена от Kaia (@kaiagerber) на

Вълнистите коси са най-секси

Приянка Чопра е онази сластна хубавица, към която винаги обръщаме поглед, когато искаме да се вдъхновим за секси прическа. Ето какво е провокативно и привлекателно - коса с вълни сякаш сме били на плажа

Вижте тази публикация в Instagram.

Thank you @people 💜 #BeautifulIssue

Публикация, споделена от Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) на

Ако искаме да сме абсолютно различни... плитките са MUST

Бионсе никога не се е славила като знаменитост, която променя много прическата си. Кралицата на музикалната сцена обича или да развява дългата си коса в бурен танц или да провокира погледи като я сплете на ситни плитки. Тенденцията на плитките остава любима на онази част от жените, които не понасят да приличат на всички по улицата

Алтернативата на бретона

Тя е сред любимите тенденции на коафьорите, които вярват, че жената трябва да изглежда естественото без много усилие и продукти. Наричат този бретон "завеса", точно като завесите, които прибираме, за да пуснем светлина в стаята си. Това е лесен начин да променим визията си без да се ангажираме с всички грижи около поддържането на бретон.

Плътни цветове за категоричност 

Коафьорите смятат, че трябва да оставим кичурите и омбре ефектът е миналото и да погледнем напред към... плътните тонове. Тъмно кестеняво, платинено русо, огнено червено - това са основните три тренци цвята за 2020-а.

Вижте тази публикация в Instagram.

Coming soon to a magazine stand near you.

Публикация, споделена от Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) на

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA