Kои са най-горещите летни тенденции при косите?

През лятото винаги търсим лесни, но стилни начини да носим косите си.

Кой има време да прекара часове пред огледалото, когато може да е навън или край морския бряг и да се наслаждава на слънцето.

Ето няколко летни тенденции, изключително популярни в Instagram и сред известните личности, с които може да изглеждате модерни без усилия през целия летен сезон.

 

 

 

Малки плитки

Микро плитките са подходящи за всички типове коса. Единственото, което трябва да направите е да сплетете няколко кичура, с които да рамкирате само лицето или цялата дължина на косата.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shear Joy (@shear_joyhair) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Изтънчени вълни

Тези фини плажни вълни са постигат само за няколко минути. Те са изключително подходящи за всеки сезон, така че си струва да усъвършенствате техниката им.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hairstylist + Makeup Artist (@isabellajanehairmakeup) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бандани

Стилът от 80-те e все по-горещ, затова можем да благодарим на Кари Брадшоу, която ги направи отново популярни през първото десетилетие на XXI век. Двайсет години по-късно виждаме тенденцията да се появява отново и това определено добавя характер към всяко лятно облекло.

 

 

https://www.instagram.com/p/B0mL6rkFu36/

 

 

Копринена и лъскава

Високо прибраните опашки не изискват особени умения. Просто пригладете с вода или подходящ стилизант летящите коси и след минута ще изглеждате изискано.

 

 

https://www.instagram.com/p/B6WOZBSAyke/

 

 

Обратно в 90-те

Спомняте ли си големите щипки за коса от 90-те? Бела Хадид отново ги направи популярни. Тези аксесоари за коса са страхотно решение, когато трябва да скриете лошите дни на косата ви. Всичко, което трябва да направите е да я съберете небрежно и да я закрепите с щипката.

 

https://www.instagram.com/p/CBWLC28hfTo/

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA