Нов ден, нов цвят на косата за Кая Гербер

Супермоделът оставя зад гърба си платиненото русо и дебютира със съвсем нова визия.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 август 2020

Някои знаменитости определено успяха да се справят добре с професионалното боядисване вкъщи по време на социалната изолация, така че голяма част от тях не спират с креативните експерименти по отношение на външния си вид.

https://www.instagram.com/p/CEDD1pJDzHP/

Изглежда, че Кая Гербер е готова да остави русото зад гърба си, защото по-рано днес тя дебютира с чисто нова коса, този път в розов цвят. Супермоделът е използвал помощта на любимия на модния свят Гуидо Палау, за да постигне новата си визия, която има лек омбре ефект. Косата ѝ е със среден нюанс кафяво в корените, движещ се до пастелно розово към краищата. 

"Розовото е пънк", пише Гербер в описанието под кадъра, който споделя със своята Instagram аудитория, преди да призове всичките си последователи да видят целия процес на голямата промяна. "Благодаря ти @guidopalau, че ме забавляваш с приключения по време на карантината. Имам ново признание за вашата работа", казва още Кая във видеото, в което показва как се е справила с боядисването в домашни условия.

https://www.instagram.com/p/CD6kEuSjlbb/

Виртуалните инструкции на Палау вероятно са по-добър подход от експеримента на Гербер през април миналата година, когато тя излива пероксид върху косата си и го изсушава със сешоар, само за да направи "фина промяна с нюанс или два".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA