Inspire разработи протокол за индивидуална грижа за косата

В основата на концепцията са не определени марки, продукти или терапии, а клиентът, специфичните нужди на неговата коса и 3 ключови стратегии за поддръжка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 октомври 2020

Косата и нейните нужди стоят в основата на философията на салони Inspire, тъй като екипът винаги гледа напред и търси следващата експертна стъпка в грижата за косата. Базиран на опита си с над 100 000 различни клиенти, красивият бранд създава авторски протокол за грижа, който е фокусиран изцяло върху индивидуалните нужди на всяка коса.

Точно поради тази причина всяка процедура в Inspire започва с точен анализ на състоянието на скалпа и косъма чрез компютърна диагностика с микрокамера или т.нар. трихограма, която е напълно безплатна за клиентите в салоните на веригата.

В зависимост от резултатите от диагностиката, експертите на Inspire повеждат клиента в нова вселена от решения, базирана на мултибранд подход и професионална експертиза за здрава и блестяща коса. В портфолиото на марката са и някои от най-големите haircare брандове, сред които Alterna, Kerastase, Olaplex и Awapuhi. Заслужава си да им се доверите!

САЛОНИ Inspire ще откриете на следните адреси: Бизнес парк, сграда 2, бул. "Цариградско шосе" 54Б, GrafiX  |  ул. "Пирин" 91  |  ул. "Сребърна" 2 

Коса: Габриела Христова, Денис Якимов, Inspire Сreative Team / Грим: Георги Русев / Фотограф: Димитър Чилов / Видео: Ибрахим Башов

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA