Фризьорът на Виктория Бекъм разкрива тайната на красивата коса

Има няколко основни правила, които е добре да спазваме, без значение от типа коса - това ни съветва фризьорът на Пош Спайс.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 октомври 2020

Виктория Бекъм е истинска модна икона, в това няма спор. Бившата Пош Спайс обаче има и страхотна коса, която поддържа с помощта на звездния фризьор Джейсън Колиър. Самият той е готов да сподели с всички основните грешки при грижата за косата, още преди да си помислим, че може да ги направим. Слушаме и изпълняваме!

https://www.instagram.com/p/CFW7ltDJpCz/

Най-големият проблем е този! "Основната грешка, която виждам често е, че когато хората не могат да оформят косата си или да я овладеят, прилагат повече продукти с надеждата, че това ще реши проблема. Това не е вярно и в крайна сметка косата ви ще стане по-мазна и ще изглежда по-зле. Ако не можете да я контролирате, опитайте да я скриете с опашка или шапка."

Другият основен казус? Използването на грешни продукти или погрешното използване на правилните такива. "Винаги, когато купувате нов продукт за коса, трябва да направите проучване и да се консултирате с вашия фризьор."

https://www.instagram.com/p/CEGopOSJSLo/

"Често чувам как хората казват, че косата им е мазна или тежка. В почти 90% от случаите това е защото използват продукта неправилно, нанасят твърде голямо количество в косата и това я изтощава."

Нещо, което трябва да имаме предвид - дългото време между подстрижки. "Наистина често срещана грешка, която хората правят. Като чакате твърде дълго между подстригванията, в крайна сметка се налага да използвате повече продукти и инструменти за оформяне, за да поддържате косата си, а така я изсушавате. Това също води до необходимост от намаляване на дължината, за да я поддържате здрава."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA